Unapredite higijenu uz Diversey dozirne sisteme

Kompanija Diversey koristi decenije globalnog iskustva i specijalizuje se za dizajniranje dozirnih sistema za kontrolu razblaživanja i primenu u raznim industrijama i poslovnim sektorima. Diversey nudi širok spektar pouzdanih i visokokvalitetnih sistema za kontrolu razblaživanja, koji stvaraju vrednost, smanjuju rizike i povećavaju produktivnost. U nastavku ćemo ukratko predstaviti dozirne sisteme koje imamo u ponudi.

Prednosti Quattro Select sistema doziranja: Smanjuje opasnosti na radnom mestu

Quattro Select sistem kompanije Diversey je visoko efikasan zidni sistem za doziranje, idealan za srednje i veće objekte. Njegov ormarić, koji se zaključava, može primiti do četiri kesice koncentrata proizvoda, omogućavajući 100% bezbedno razblaživanje i sprečavajući kontakt zaposlenih sa koncentrisanim hemikalijama.

Ovaj sistem za doziranje je dizajniran za višestruke korisnike i različite potrebe, omogućavajući lako i sigurno punjenje prskalica, kofa i mašina za ribanje. Uvek isporučuje istu količinu radnog rastvora optimalnom brzinom, čime se sprečava rasipanje hemikalija i pomaže kontrola troškova usled nepravilnog doziranja. Koncentrovani proizvodi označeni bojama i pomoćna sredstva čine obuku korisnika jednostavnom i razumljivom, značajno poboljšavajući efikasnost.

Dve kesice Quattro Select od po 2,5 L mogu proizvesti do 2.500 L gotovog proizvoda, što donosi uštede u transportu i skladištenju, kao i manje otpada od ambalaže, što je ekološki prihvatljivo i podržava održivo poslovanje. Osim toga, svi potrebni koncentrati za dnevno čišćenje toaleta, površina i podova su sertifikovani sa EU-Ecolabel-om, ispunjavajući najnovije standarde.

Revolucionarna tehnologija za kontrolu razblaživanja najnovije generacije Diverflow

Diverflow sa Sure Link™ je zidni sistem za razblaživanje koji obezbeđuje konzistentno razblaživanje koncentrovanih proizvoda koristeći vodovodnu vezu. Njegov inovativni sistem zaključavanja čepa i mehaničko zaključavanje boce garantuju pravilno postavljanje proizvoda. Sistem Diverflow kompanije Diversey® zadovoljava sve vaše potrebe za čišćenjem, od ručnog pranja posuđa do čišćenja toaleta i podova, pružajući dosledne, bezbedne i jednostavne rezultate.

Ovaj jednostavan sistem može se postaviti na bilo kojoj lokaciji, ne zahteva električne priključke i pogodan je za punjenje prskalica, kanti ili sudopera. Diverflow efikasno dozira proizvode, omogućavajući precizno punjenje različitih posuda. Zahvaljujući inovativnom sistemu zaključavanja, smanjuje se upotreba plastične i kartonske ambalaže. Sistem takođe ima sigurnosni mehanizam koji dozvoljava pritiskanje dugmeta za doziranje samo jednom svakih 8 sekundi.

Proizvodi su lako prepoznatljivi po bojama koje se podudaraju sa bojama opreme (flaša, prskalica), ispunjavajući sve standarde u oblasti prehrane i higijene. Diverflow je jednostavan za korišćenje i zahteva minimalnu obuku.

Hygiene Systems je ovlašćeni distributer kompanije Diversey i možemo obezbediti dozirne sisteme Quattro Select, Diverflow, QFM i SmartDose. Ukoliko ste zainteresovani, pozovite nas, a naš prodajni tim će Vas rado posavetovati o rešenju koje je najbolje za održavanje higijene u Vašem poslovnom okruženju.

Hygiene Systems logo

Hygiene Systems
Bulevar Arsenija Čarnojevića 111,
11070 Beograd
T. +381 62 23 06 99
Web: www.hygienesystem.com