LVT 40 podovi – Idealni podovi za sve prostore

Lako održavanje i vrhunski kvalitet obrade osiguravaju dugotrajnu lepotu vašeg novog poda. Zahvaljujući beskompromisnoj funkcionalnosti, podne obloge otporne na habanje idealne su za stambene prostore, kancelarije ili restorane. Životni prostori sa visokim prometom, poput ulaza, kuhinja ili kupatila, zahtevaju podove koji mogu izdržati stalno habanje. U ovim slučajevima, LVT podovi koji se postavljaju lepkom ili klik sistemom predstavljaju optimalno rešenje.

LVT 40 podna obloga
LVT 40 podna obloga / foto: Mara Home

LVT podovi sa klik sistemom ugradnje predstavljaju izvanredan izbor za kupce koji cene brzinu i fleksibilnost u dizajnu poda. Zahvaljujući plutajućoj instalaciji bez upotrebe lepka, originalni pod ostaje potpuno očuvan. Bez obzira na odabrani model, svi dezeni su dostupni u istom dekoru u verziji DRY BACK i klik.

Više od 50 autentičnih drvenih i kamenih dekora pruža bezbroj mogućnosti dizajna za komercijalnu i stambenu upotrebu. Raznolike veličine dasaka i pločica nude dodatnu fleksibilnost, omogućavajući kreativno uređenje malih i velikih prostorija. Koordinirajuće trake i lajsne savršeno dopunjuju LVT asortiman.

LVT 40 podna obloga
LVT 40 podna obloga / foto: Mara Home

Novi dizajni hrastovog drveta, od modernih do klasično elegantnih, kao i rustikalni stilovi mekog drveta i neobičnih vrsta drveta poput jele i kestena, pružaju širok spektar izbora. Čisti hrast u tri boje oduševljava klasičnom elegancijom bez previše ukrasa. Ljubitelji estetike takođe cene brušeni hrast i dizajn riblje kosti.

Dezeni kamena – JEDNOSTAVNO MAGIČNO DRUGAČIJI!

Raznovrsni izgled kamenih podova nudi atraktivne opcije od grubog peščara do peščara sa toplim sivim i krem tonovima, stvarajući jedinstvenu igru boja na površini. Osim toga, tu su i moderna klasika betonskih dezena, nezaobilazna u izboru pločica i kamena, kao i neobičan čelični izgled.

Za one koji traže nešto neobično, simbioza rustikalnog betona i hladnog čelika predstavlja odličnu alternativu klasičnim kamenim dezenima. Ovi materijali su idealni za upotrebu u kupatilima i kuhinjama.

Mara Home logo

Mara Home
Mileševska 44, 11000 Beograd-Vračar
M: +381 63 111 0077
Omladinskih brigada 88-90, 11070 Novi Beograd
M: +381 63 575 204
office2@marahome.rs
www.marahome.rs