Kancelarijske stolice proverenih proizvođača

Kada pričamo o poslovnom prostoru i njegovom uređenju, jasno je koliko je važno da isti bude opremljen kvalitetnim kancelarijskim nameštajem. Razlozi za to su mnogostruki. Počevši od činjenice da je poslovni prostor ona prva informacija, doživljaj i prvi utisak koji klijent ima kada uđe u kancelariju, preko izgradnje samog brenda do stvaranja neophodnih uslova za produktivan i kvalitetan rad samih zaposlenih. Budući da u poslovnom prostoru ljudi provode većinu svog vremena, sasvim je opravdano da kancelarijski nameštaj bude kvalitetan, udoban i da omogući nesmetan, bezbedan i dugotrajan rad. Upravo iz tih razloga važno je izabrati kancelarijske stolice proverenih proizvođača.

Kancelarijske stolice i nameštaj zlata vredan

Složićete se da su jedne od prvih asocijacija na kancelariju i rad u njoj: kancelarijska stolica, sto i računar. I, znate i sami, to nije slučajno. Da biste radili kako valja, ovaj inventar vam je nužan. Dok je računar sredstvo za rad, stolica i sto su elementi koji nam taj rad olakšavaju. I upravo to je njihova suština i namena. Da uz pomoć njih, posao obavimo najbolje moguće.

Kako rad u kancelariji zna biti prilično naporan, što zbog same vrste posla, što zbog kontakta sa ljudima i sedelačkog načina rada, odnosno ograničenog zatvorenog prostora, kvalitetna i udobna stolica je nešto što je neophodno. Nepravilno sedenje, disproporcija između kancelarijske stolice i stola, u smislu širine, visine, dovode do zgrčenog položaja, bolova u leđima, vratu, kičmi, loše cirkulacije i svih teškoća koje idu udružene sa ovim problemima. A, kada sa tegobama dođete na posao, energije i fokusa je sve manje, iscrpljenost je na visokom nivou i sve su šanse da ćete postati neproduktivni, nezadovoljni i spremni za sagorevanje na poslu.

Pored kontrole stresa, dobre organizacije i poštovanja rokova, izbor kvalitetnog nameštaja, posebno kancelarijskih stolica, za posao i poslovni prostor je više nego važno.

Ergonomske kancelarijske stolice vas drže uspravnim i zdravim

Imajući u vidu vreme provođenja u kancelariji, za računarom i na stolici, proizvođači stolica su veliku pažnju usmerili na stvaranje modernih kancelarijskih stolica koje će pružiti udobnu, kvalitetnu i estetski neodoljivu stolicu. Kao rezultat svega toga nastala je ergonomska kancelarijska stolica. Stolica koja se prilagođava kretanju i potrebama tela, koja je anatomska jer drži kičmu pravom, sprečavajući bilo kakav vid ukočenosti, bola i sličnih problema, koji vremenom rezultiraju zdravstvenim i poslovnim problemima. Drugim rečima, stolica koja radi za vas.

belo siva anatomska kancelarijska stolica
Ergonomska stolica / Foto: Stolovi & Stolice

Stolovi & Stolice za lepši i produktivniji poslovni prostor

Da ne biste došli u situaciju velikih zdravstvenih i poslovnih problema, birajte kancelarijske stolice proverenih proizvođača. Jedni od prvih u ovoj branši, koji stvaraju kvalitet i doprinose stvaranju zdrave i produktivne sredine, su Stolovi & Stolice. Da dobro ste čuli, baš tako Stolovi & Stolice, novosadski brend koji je zaslužan za lepo opremljene, dizajnirane, produktivne i uspešne poslovne prostore, od Novog Sada, preko Zrenjanina, Beograda do mnogih varoši širom zemlje.

U svom dosadašnjem radu imali su priliku da opremaju mnoge poslovne prostore, od kancelarija, coworking prostora, konferencijskih sala, do edukativnih i obrazovnih centara i poslovnih holova. Dugogodišnji rad i poslovno iskustvo, omogućili su im znanje koje prenose na svoje klijente prilikom izbora odgovarajuće kancelarijske stolice ili drugog kancelarijskog nameštaja. Pa tako, u skladu sa vašim potrebama imate mogućnost da birate između kancelarijskih fotelja, ergonomske, radne do konferencijske stolice.

Kancelarijske stolice cena koštanja vašeg poslovnog komfora

Kako izbor odgovarajuće stolice zavisi od vaših potreba, jasno vam je da i cena zavisi od izbora modela i vrste stolice. Pa tako, kod proverenog poslovnog subjekta kakav je Stolovi & Stolice, imate veliki cenovni raspon koji se kreće za: 

  • kancelarijske fotelje kao luksuzne modele kancelarijskih stolica od 16.900 do 62.100 dinara,
  • ergonomske kancelarijske stolice od 16.800 do 212.600 dinara,
  • radne stolice od 16.700 do 73.980 dinara,
  • daktilo stolice od 7.600 do 17.180 dinara.
Projekat enterijera Nude Esthetique kancelarija
Projekat enterijera Nude Esthetique studio arh Ana Nenadović / foto: Vladimir Miloradović

Pored redovne ponude kancelarijskih stolica, u online shop-u možete videti i ponudu kvalitetnih stolica za druge poslovne prostore među kojima se ubrajaju konferencijske, trpezarijske i barske stolice. Treba upoznati tržište i pratiti situaciju imajući u vidu da su kancelarijske stolice akcija dobrih poslovnih navika i da se njihova ponuda iznova obogaćuje modernim, inovativnim modelima koji imaju za cilj lep, funkcionalan i produktivan poslovni prostor.

Nema više izgovora, vreme je da se zasuču rukavi, podesi stolica i uspeh može da počne.