KERAMIKA KANJIŽA I KNAUF – Saradnja giganata

Vodeći domaći proizvođač keramičkih pločica, Keramika Kanjiža i proizvođač građevinskog materijala i sistema suve gradnje, Knauf, prepoznali su značaj uzajamne saradnje kompanija koje se bave komplementarnim delatnostima. Ovakva vrsta saradnje, zasnovana na međusobnoj podršci proizvoda, ima za cilj poboljšanje rada i pružanje kompletnije i kvalitetnije usluge krajnjim kupcima.

Kompanija Keramika Kanjiža kao vodeći domaći proizvođač keramičkih pločica i Knauf čije je poslovanje nastalo radom sa gipsom a zatim se razvilo i na oblasti suve gradnje, tehnika izolacionih materijala, maltera, ugovorili su saradnju o međusobnoj podršci proizvoda. Ovakva saradnja ne čudi kada se uzme u obzir da obe kompanije dele ista uverenja o tradiciji, a kao imperativ postavljaju kvalitet svojih proizvoda, društvenu odgovornosti i brigu o životnoj sredini. Kao potvrda toga je i postojanje sertifikata i poštovanja propisanih standarda u proizvodnji.

Saradnja Keramika Kanjiža i Knauf
Saradnja Keramika Kanjiža i Knauf
Saradnja Keramika Kanjiža i Knauf
Saradnja Keramika Kanjiža i Knauf

 

Takođe, ono što spaja ove dve velike kompanije sa dugim i uspešnim praksama dobrog poslovanja je i ulaganje u modernizaciju svojih postrojenja, ulaganje u usavršavanje zaposlenih ali i posebno stvaranje i razvijanje veza sa svojim potrošačima, razvojem sektora za komunikacije i savetovanje potrošača.

Direktor prodaje kompanije Keramika Kanjiža, gospodin Jovan Milivojević

Povodom ove saradnje, direktor prodaje kompanije Keramika Kanjiža, gospodin Jovan Milivojević je izjavio: „Rad i opstanak na tržištu današnje Srbije, regiona i Evrope nimalo nije lak i često je praćen mnogim nepovoljnim uslovima. Zbog toga je važno obezbediti saradnju među kompanijama i preduzećima koja se bave srodnim granama privrede ili kompatibilnim delatnostima. Posebno ako te kompanije dele iste vrednosne sisteme, zasnovane na bezuslovnom kvalitetu, stalnom unapređenju poslovanja i edukaciji zaposlenih.“

www.keramikakanjiza.com

KERAMIKA KANJIŽA doo
Horgoški put BB, 24420 Kanjiža, Srbija
Tel: +381 (0) 24 874-211
E: kontakt@keramikakanjiza.com
W: www.keramikakanjiza.com
FB: Keramika Kanjiža