Naslovna Parketi i laminati

AquaBoutique : Parketi Listone Giordano

Andrea PauzenbergerParketi i laminati---31 avgusta, 2016
uredjenje stana

Ipak, priča počinje mnogo ranije, još ’70-tih godina 19. veka, kada je osnivač kompanije Eugenio Margaritelli počeo da upoznaje tajne šumarstva i obrade drveta. Porodična tradicija poštovanja prirode i upotrebe isključivo najkvalitetnijeg drveta prenošena je kroz generacije i vremenom dovela do reputacije koju kompanija danas uživa.

Kombinacija jedinstvenog tehnološkog procesa i prefinjenog stila osvojila je srca najzahtevnijih korisnika širom sveta i postavila standarde koji važe za svaki pojedinačni komad parketa Listone Giordano.

parketiOvi parketi se mogu postaviti u bilo kom delu stana bez dodatne obrade – od dečije sobe do kuhinje i kupatila. Pored toga, kvalitet drveta i napredne tehnologije završne obrade čine ih idealnim za sve javne površine. U ponudi se posebno ističe Atelier kolekcija, omiljeni izbor arhitekata i stručnjaka za uređenje enterijera, koja se proizvodi ručno prema tačnim zahtevima naručioca.

parketi

Dokaz da kvalitet ne poznaje granice leži u činjenici da se Listone Giordano parketi od januara ove godine mogu naći i u Beogradu, u izložbenom salonu autorizovanog uvoznika i distributera za Srbiju, kompanije AquaBoutique. Salon se nalazi u Bulevaru Oslobođenja 43, gde Vas očekuje nova kolekcija za 2009. godinu, ali i još mnogo zanimljivih proizvoda za opremanje stana.

Prethodni tekstAlpod Flooring: Admonter
Sledeći tekstPriprema i prajmerisanje podloge materijalima