Najtraženije boje i trendovi u uređenju enterijera

Kupci se najlakše odlučuju za bež nijanse u nedostatku hrabrosti za malo radikalnijim promenama.

Beograd, 22. decembar 2016. godine – U samom vrhu najtraženijih boja za unutrašnje zidove u Srbiji su svetlije nijanse sive u kombinaciji sa tirkiznomili bledo žutom, pored naravno, neizostavnih bež nijansi, pokazuju podaci iz Roma company u čijim prodavnicama se na godišnjem nivou proda boje za unutrašnje zidove dovoljne da se okreči 10.000.000 m2.

opšti trend ove sezone su tapete koje imitiraju prirodne materijaleU uređenju enterijera opšti trend ove sezone su tapete koje imitiraju prirodne materijale, kao što su drvo, kamen i metal, dok su kod fototapeta ubedljivo najtraženiji kadrovi gradskih panorama. Roma company poslednjih nekoliko godina beleži konstantan rast u prodaji tapeta, a samo tokom ove godine prodato je tapeta za oblaganje više od 7.000 enetrijera.

„Muškarci i žene zaista imaju drugačije vizije o lepom zidu. Žene se pre odlučuju za tapete i kombinacije nežnijih boja, dok su muškarci ljubitelji zidnih tehnika i fototapeta sa odgovarajućim kadrovima. Muškarci su smeliji za odabir jačeg kontrasta u enterijeru, dok je pripadnicama ženskog pola bitnija sigurnost koju pruža neutralnost, sa po mogućstvu svojstvom vodoperivosti“, izjavila je Milena Jovanović, dizajner enterijera u Roma Company.

Roma Company, ekskluzivni distributer renomiranog britanskog proizvođača tapeta Graham & Brown, kao najnoviji trend kako u svetu tako i kod nas, ističe kolekciju Modern Living, proširenu ediciju tapeta namenjenih za kuhinje i kupatila, koja je zbog svojih visoko vodootpornih i vodoperivih, kao i antibakterijskih svojstava, dovela do potpune revolucije kada su u pitanju zidovi kupatila i kuhinja.

„Dizajn studio” nalazi se u ulici Žorža Klemansoa 18a na Dorćolu i ima za cilj da potrošačima na jednom mestu omogući da u mirnom i prijatnom ambijentu u centru grada reše sve svoje potrebe za uređenje enterijera. Potrošači mogu da kupe kvalitetne proizvode, izaberu željeni dezen tapete ili nijansu boje uz besplatan savet dizajnera, kao i da dobiju preporuku za majstora.

www.roma.rs

ROMA COMPANY

Milena Jovanović
Dizajner enterijera
A. Milana Rešetara 11, 11080 Zemun
E. milena.jovanovic@roma.rs
W. www.roma.rs

Prethodni tekstSve je umetnost, čak i novčići
Sledeći tekstNije godina za pamćenje ako u njoj nema ničega što vas je oduševilo!