Kompakt ploče za enterijer – pregrade za toalet kabine

Prilikom otvaranja uslužnih objekata, bilo da je reč o restoranima, kafićima, pumpama, velikim šoping centrima ili teretanama, uvek se gleda na kom segmentu može da se uštedi. Neretko izbor pada na opremanje toaleta, te smo svedoci kako se kod izbora za pregrade toalet kabina bira iverica ili medijapan. To je ono što će vas u budućnosti stajati više troškova, iako računica na početku ne pokazuje tako.

Iverica ili medijapan nisu pogodna za prostorije u kojima preovladava vlaga, a ukoliko na to dodamo i hemijska sredstva za održavanje pomešana sa vodom, za rezultat ćemo dobiti materijal koji menja svoj oblik i strukturu, listajući se i gubeći primaran izgled dekora.

JAF Frischeis / kompakt ploče za enterijer
Foto: JAF Frischeis / kompakt ploče za enterijer

Našu preporuku u ovakvim situacijama baziramo na takozvanim kompakt pločama za enterijer. Svetski proizvođači takođe ukazuju na njihovu čestu i praktičnu upotrebu, preuzimajući vođstvo u uređenju enterijera. Standardi nalažu sve veću upotrebu kompakt ploča, jer su one otporne na udarce, grebanje, vlagu, bakterije i sredstva za čišćenje.

Idealne su za visokofrekventna mesta, baš kao što su toaleti u ugostiteljskim objektima, koja zahtevaju održavanjehemijskim sredstvima za dezinfekciju. Kako bi slika bila kompletna, potrebno je da kompakt ploče budu podržane kvalitetnim okovom.

JAF Frischeis / kompakt ploče za enterijer
Foto: JAF Frischeis / kompakt ploče za enterijer

Kompanija J.u.A. Frischeis d.o.o. objedinila je sve segmente, te ćemo uz uslužno sečenje po meri u našem obradnom centru, najveći izbor dekora kompakt ploča za enterijer i okov biti ti koji pružaju kvalitetnu uslugu i proizvode. Posetite nas u Novoj Pazovi ili Beogradu, a za početak celokupnu ponudu pogledajte na www.jaf.rs.

JAF logo za poslovni adresar

JAF d.o.o. Nova Pazova
Prodajni centar: Industrijska zona, Vojački put bb, 22330 Nova Pazova
Showroom: Poslovni centar GTC Green Heart, Bul. Milutina Milankovića 11b, 11070 Novi Beograd
T: +381 22 328 125
info@jaf.rs
www.jaf.rs