Dobrodošli u MAGIC FLOOR

Dozvolite nam da u Vaš dom unesemo čistu energiju prirode

Izrada po narudžbini

Kvalitet i trajnost programa Magic Floor se ogleda u stalnom fokusiranju na ispunjavanje najviših standarda kvaliteta, stalnim inovacijama, osiguranjem kvaliteta, pune izdržljivosti i trajnosti.

U okviru naše ponude nalazi se široka paleta raznih vrsta parketa, masivnih podova i pratećih proizvoda kao i specijalnih ulja za održavanje svih vrsta drveta.

Magic Floor d.o.o. - drveni pod
Magic Floor d.o.o. – drveni pod

Bilo da se radi o porodičnim kućama, privatnim stanovima, javnim prostorima, ugostiteljskim objektima ili poslovnim prostorima pored podnih obloga i deckinga razvili smo čitav niz proizvoda poput: zidnih obloga, parapeta, odmorišta, stepeništa, kupatilskih elemenata od drveta, unikatnih delova nameštaja koje radimo po želji i nacrtima klijenata ili u saradnji sa arhitektama i dizajnerima.

Naši proizvodi su originalni, trajni, prilagodljivi Vašem prostoru i ukusu, pristupačni, proizvedeni od vrhunskih materijala i deo su poverenja nastalog u odnosu sa našim klijentima. Vaše želje su za nas izazov.

Zavirite u Magic Floor galeriju u kojoj pored standardnih, najkvalitetnijih drvenih podova i ekoloških ulja, možete naći nove, originalne kolekcije vrhunskog kvaliteta, jedinstvenog dizajna za koje smo inspiraciju pronašli u elementima prirode i tradiciji slovenskih zemalja. Nove boje, linije i oblike utkali smo u svaki naš novi proizvod dajući mu na taj način još veću stabilnost, šarm i dušu.

www.magicfloor.rs
MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
tel.: +381 11 26 64 884 • +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rswww.magicfloor.rs