Održavanje podova Prirodni, ekološki i bezbedni – Osmo premazi

Prirodni, ekološki i bezbedni – Osmo premazi

OSMO Ulja ispunjavaju pore drveta i štite ga od prodora vode

Osmo prirodni uljani premazi štite i krase drvene površine već 140 godina. Odnedavno ovaj Nemački brend je dostupan i na našem tržištu.

Širka Projekt je firma sa tradicijom bogatom više od tri decenije a od 2018. je generalni uvoznik i distributer Osmo ulja. Osmo je nosilac titule jednog od najpopularnijih proizvođača uljanih premaza za drvo kako u Evropi tako i u svetu već dugi niz godina.

Karakteristike ovog proizvoda su:

  • jednostavno nanošenje
  • prednosti mikropora
  • prirodni sastojci

Uljani premazi se mogu nanositi bez osnovnog premaza, dovoljno je naneti tanke slojeve a karakteristična je i odlična pokrivna moć premaza zahvaljujući visokom sadržaju čvrstih materija.

Ulja ispunjavaju pore drveta i štite ga od prodora vode, ali ne formiraju nepropusan film. Drvo ostaje mikroporozno i nastavlja da upija i oslobađa vodu bez štetnih posledica. Mikroporozno drvo može da diše i poboljšava kvalitet vazduha čime doprinosi boljem zdravlju osobama sa alergijama.

Svi Osmo premazi su bazirani na uljima i voskovima: suncokretovo ulje, karnauba i kandelila vosak, laneno seme, ulje soje i čkalja. Pigmenti su odobreni za upotrebu u industriji hrane. Ulje čuva kvalitet prirodnog, sirovog sastava drveta.

Širok asortiman Osmo ulja za enterijer i eksterijer nudi optimalno rešenje za zaštitu drvenih površina bez izostanka estetskog momenta.

Generalni uvoznik i distributer
Širka Projekt doo
M. Pupina 49, 26215 Padina
+381 69 160 18 28
info@osmo.rs
Beograd – MAXI Podovi
Voje Veljkovića 1a
+381 11 286 2328
Novi Sad – Hyper doo
Mije Aleksića 3
+381 63 807 5708

www.osmo.rs
www.osmo-ulja.rs

Prethodni tekstZavršni sloj drvenih podova – Lakovi i ulja
Sledeći tekstKako izabrati industrijski pod?