Impresivan ambijent zahvaljujući umeću majstora iz Vujnović Enterijeri

Poznata kompanija „Do-ing“ uputila nam je idejno rešenje i zahtev da se u njihovom prodajnom prostoru, koji se nalazi u novobeogradskom naselju West 65, izrade podovi od livenog cementnog teraca i pojedini delovi nameštaja istog tog prodajnog prostora od epoksidnog teraca.

U saradnji sa projektantskom ekipom investitora našli smo tehnička rešenja koja su rezultirala izvedenim radovima na obostrano zadovoljstvo

Zbog same visine koju je bilo potrebno dostići u lokalu, na podu je izrađen cementni teraco u debljini od 3 cm, a pult i ostala galanterija urađeni su od epoksidnog teraca koji je, inače znatno tanji, ali je mnogo elastičniji, izdržljiviji, vodootporniji i zbog svoje strukture mnogo lakši za održavanje.

Najveći izazov je bio da se od dva potpuno različita vezivna sredstva (cement i epoksidna smola) dobiju identične završne boje i strukture gotovih proizvoda.

Veštinom naših majstora i pravilnim odabirom svih neophodnih materijala izrađen je unikatan pod sa pratećom galanterijom sa kojim se Vujnović Enterijeri nesebično ponose.

Iako je ovaj tip podnih obloga kod nas malo zastupljen, mi smo otvoreni za nove izazove i projekte ovakvog ili sličnog tipa jer je konačni rezultat jedinstven proizvod.

Vujnović enterijeri logo

VUJNOVIĆ ENTERIJERI d.o.o.
Đorđa Stojanovića 35, Novi Beograd
RODA MEGA, I sp. kanc. D.K. 2.09
M. +381 69 4445 100
nebojsa@vujnovicenterijeri.rs
www.vujnovicenterijeri.rs