Rustični obrisi – Temafloor epoksi sistem za podove

Tikkurila je u svom proizvodnom programu posebno ponosna na Temafloor epoksi sistem za podove, koji pored osnovne zaštitne funkcije, uspešno ispunjava i sve potrebe u pogledu mehaničkih i estetskih zahteva tržišta, odnosno investitora.

Ukoliko želite u svojim prostorijama da imate podove koji su dugotrajni, otporni i jednostavni za održavanje i sa jedinstvenom dekorisanim rešenjima, pravi izbor su Tikkurila dekorativni epoksi podovi.

Rustični obrisi su način na koji možete prilagoditi površinu po kojoj hodate atmosferi u kojoj ćete osetiti duh starih i arhaičnih vremena, podsećajući Vas da dobre stvari dugo traju.

Ovakvo rešenje je pogodno za mesta kao što su lounge barovi, čitaonice, izložbene sale i svi objekti i prostorije gde se neguje evergreen stil i atmosfera starih, dobrih vrednosti, koja uvek stvara prijatan i nostalgičan ambijent.

Kako biste se više informisali posetite naš Tikkurila Color Studio & Trening centar, Španskih boraca 3, Novi Beograd. +381 11 440 7121.

Više ideja očekuje vas na našoj Facebook stranici: Tikkurila Srbija

Tikkurila official distributor logo

Gudmark Group d.o.o.
Hajduk Veljkova bb, 15000 Šabac
T. +381 15 368 851
info@gudmarkgroup.com
www.gudmarkgroup.com
www.zorkakolor.com

Prethodni tekstZvučna izolacija podova – koliko ulažemo u nju?
Sledeći tekstSikaCeram® Svet – Polaganje keramike velikih dimenzija
Tikkurila potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pruža prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu i dekoraciju. S istorijom koja traje još od 1862.godine, Tikkurila je vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj i Rusiji i jedan od vodećih proizvođača u baltičkim zemljama i Poljskoj. Tikkurila takođe ima jako i stabilno tržišno učešće u nekoliko istočnoevropskih zemalja, kao i zemljama Zajednice nezavisnih država. Tikkurila vas inspiriše da obojite svoj život.