Podovi za autoperionice: Bimeco rešenja za najzahtevnije probleme

Podovi u teškim uslovima eksploatacije brzo stradaju a njihova sanacija zahteva velika sredstva i puno vremena. Pod kome se najmanje posvetimo u startu brzo postane najveći problem. A probleme niko ne želi da rešava, još manje da garantuje za takva rešenja.

U svetu koji svakog dana postaje sve brži, svi koji pokušavaju da u toj trci održe korak traže praktična i brza rešenja da bi se što manje gubilo dragoceno vreme i novac. Mnoge delatnosti su se ubrzale, osavremenile pa tako i autoperionice. Svedoci smo njihovog sve većeg broja, ljudi žele da njihov ljubimac zasija za što kraće vreme i manji novac pa se neretko odlučuju da to sami obave. Samouslužne perionice pružaju upravo tu mogućnost. BIMECO je u njima prepoznao model onoga za šta drugi nemaju bolje, i dugoročnije rešenje.

autoperionica
Bimeco d.o.o. podovi za autoperionice

Velike količine vode mešane sa sve jačim hemijskim sredstvima za pranje, temperaturne razlike od -200C do +500C, uz konstantna dinamička opterećenja od tonu ili dve. Noćna mora za svaku podlogu. Obično se počinje sa nekim premazom ili betonom, ali još nismo videli rešenje koje je izdržalo dve zime. Voda uvek pronađe put ispod, a zatim iz dubine nazad na površinu gde uništava svaki premaz i ravnajući sloj. Podno grejanje se takođe nije pokazalo kao velika pomoć. Ono što BIMECO nudi je rešenje koje traje.

autoperionica
Podovi u autoperionicama

Autoperionice posle tri godine obično izgledaju ovako. Beton koji je ostao bez zaštite ubrzano propada. To počinje da se oseća i na prometu jer mušterije ovo izbegavaju, kamenčić podignut mlazom vode pod pritiskom može oštetiti auto.

BIMECO je razvio rešenje za perionice u više koraka, počinje se sa zaštitom betona od daljeg propadanja i vlage prajmerima, zatim se poravnavaju neravnine i na kraju postavljaju dimenziono stabilne Ibotac PVC podne obloge uz pomoć snažnih lepkova otpornih na vlagu. Betonske grede sa strane takođe se oblažu radi zaštite.

perionica
Bimeco d.o.o. je razvio rešenje za podove u perionicama

I pored prilično komplikovanih koraka čitav postupak traje do 7 dana, nakon toga je perionica spremna na upotrebu.

BIMECO je posvećen svakom projektu bez obzira na veličinu. Obratite nam se i po zahtevu ćemo vam dostaviti besplatne uzorke a po porudžbini podne pobloge isporučujemo u roku kraćem od 7 dana.

Nalazimo se u Novom Sadu, u Čika Stevinoj ulici broj 8, svakodnevno smo na terenu širom Srbije.

perionica
Bimeco d.o.o. podovi za autoperionice

BIMECO logo

BIMECO d.o.o.
Čika Stevina 8/2, 21000 Novi Sad
T. +381 21 3007 166
M. +381 62 332 532
office@bimeco.rs
www.bimeco.rs

Prethodni tekstBLÜCHER® kanali – Odvodni sistemi od nerđajućeg čelika za profesionalne kuhinje
Sledeći tekstOdložen DOMOTEX 2021 – Novi termin održavanja sajma zakazan je za maj