SikaCeram® Svet – Polaganje keramike velikih dimenzija

INOVATIVNA REŠENJA ZA POLAGANJE KERAMIČKIH I KAMENIH OBLOGA

Polaganje keramike je jedna od najzastupljenijih tehnika koje se koriste za poboljšanje funkcionalnosti i izgleda svih tipova zgrada i objekata, bilo da se radi o dekorativnim površinama ili visokofunkcionalnoj završnoj obradi zidnih i podnih površina.

Veoma je važno odabrati pravi tip pločica i sistem ugradnje istih za svaki pojedinačni projekat. To podrazumeva odgovorajuću pripremu podloge, hidroizolaciju i lepljenje i zaptivanje spojnica, kako bi se obezbedio odgovarajući kvalitet i trajnost.

Sika je razvila širok spektar lepkova za keramiku, fug masa i ostalih pratećih proizvoda koji su namenjeni upotrebi kao deo sistema kojim se postižu optimalni rezultati.

Posetite novi sajt posvećen sistemima za polaganje keramike www.sikaceram.rs

POLAGANJE KERAMIKE VELIKIH DIMENZIJA

Sika sistemi za polaganje keramike obezbeđuju: potpuno ravnu podlogu dobijenu primenom proizvoda za nivelisanje i izravnavanje površina, kao i proizvoda za ispunjavanje visokih estetskih zahteva. To se veoma lako postiže upotrebom lepka najnovije generacije, visokih performansi, ultra fleksibilnog, sa visokim sadržajem polimera, nanošenjem i na podlogu i na pločicu.

Fleksibilna masa za fugovanje, koja ima odličnu otpornost na fizičke i hemijske uticaje, u sistemu sa najkvalitetnijim silikonima i elastičnim poliuretanskim masama za zaptivanje osigurava vrhunske rezultate.

SIKA - Polaganje keramike velikih dimenzija
SIKA – Polaganje keramike velikih dimenzija

PRIPREMA PODLOGE
Sika Screed® Binder
Vezivo za izradu košuljica

LEPAK ZA KERAMIKU
SikaCeram®-225
Fleksibilni cementni lepak za podne i zidne keramičke pločice

MASA ZA FUGOVANJE
SikaCeram® CleanGrout
SikaCeram® LatexGrout
Cementna masa za fugovanje za širine spojnica od 1 do 8 mm

MASA ZA ZAPTIVANJE
Sikaflex®-11 FC+
Elastična poliuretanska masa za zaptivanje visokih performansi

Sika

Sika Srbija d.o.o.
Patrijarha Pavla 1 – 22310 Šimanovci – Srbija
Tel: +381 22 2155 778
W. www.sika.rs