Rubio® WoodCream – Adekvatna zaštita drvenih površina

Potpuno ekološki proizvodi sada u proširenoj paleti boja

Magic Floor je, kao generalni zastupnik Rubio Monocoat-a za Balkan, dobio ekskluzivno pravo, da na našem tržištu među prvim koristi novine ovog svetskog lidera.

Rubio® WoodCream

NE APSORBUJE VODU

Rubio® WoodCream je krema bazirana na vodi, što drvo posle tretmana čini vodootpornim. Kao kranji rezultat tretiranja drveta ovom kremom, pojavljuje se takozvani „efekat bisera”, koji je karakterističan za perje patke. Baš kao i kod patke, čije perje posle padavina ne upija vodu već ona sklizne sa njega, tako i sa drveta zaštićenog Rubio® WoodCream kremom, voda sklizne umesto da ga drvo upije. Takođe, ovaj „efekat bisera” pojačava trajnost drveta i značajno usporava rast algi i mahovine na njemu.

Rubio® WoodCream
Rubio® WoodCream

FUNKCIJA SAMOČIŠĆENJA

„Efekat bisera” ima funkciju samočišćenja. Kapi kiše odmah klize niz drvo ka dole i pri tome sa sobom spiraju sve oblike prašine sa njegove površine. Zbog toga je potrebno da prođe dosta vremena da bi vertikalno drvo izgledalo prljavo. Impregnacijski agenti su obično dostpuni u tečnom obliku, tako da tokom njihove primene na vertikalnim površinama uvek postoji verovatnoća da dođe do njihovog prosipanja, tačnije kapljanja po drvenoj osnovi, zemlji ili odeći. Rubio® WoodCream krema se vrlo lako nanosi na vertikalne površine i veoma je pogodna kad morate da radite iznad glave.

KOJE SU RAZLIKE KOJE DAJE Rubio® WoodCream U ODNOSU NA DRUGE PROIZVODE?

  • Vodootpornost sa dugotrajnim efektom
  • Krem struktura za optimalnu udobnost
  • Dobijanje ostarelog izgleda drveta uz pomoć 7 boja ili
  • Korišćenje jednog našeg prozivoda ukoliko je drvo već staro
  • 100% ekološki
  • 0% opasne materije (VOC)
  • Nema formiranja filma, ne ljušti se i idealan je za sve vrste mekog drveta.

Rubio® WoodCream paleta boja

Rubio® WoodCream paleta boja
Rubio® WoodCream paleta boja
  • Ova transparentna verzija kreira bezbojni efekat. Dok ova verzija nema UV filter, Transparent (#0) dozvoljava drvetu da prirodno stari uz adekvatnu zaštitu od prodora vode.
  • Predstavljene boje su indikacija kolora i zavise od različitih faktora kao što je vrsta drveta koji se tretira i sl. Za prikaz boja na drugim vrstama drveta obratite se kompaniji MAGIC FLOOR doo.

www.magicfloor.rs
MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd
T. +381 11 26 64 884
M. +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rs
www.magicfloor.rs