ROYAL PARQUET PROGRAM

Tikkurila Royal Parquet program predstavlja sveobuhvatan sistem zaštite parketnih površina. Svi proizvodi su na vodenoj bazi, pre svega namenjeni za profesionalnu upotrebu, sa propisanim sistemom nanošenja i lakoćom aplikacije čine rad samih majstora i parketara jednostavnim.

Tikkurila Royal Parquet program
Tikkurila sistem zaštite parketnih površina

Širok asortiman proizvoda koje karakteriše – visok kvalitet, velika tvrdoća, otpornost na hemikalije, mogućnost nanošenje 2-3 sloja u jednom danu, parket lakovi bez mirisa koji daju prirodan izgled izlakiranog parketa i ističu lepotu drveta. U ponudi završnih lakova zastupljen je 2K Završni parket lak za sportske dvorane za zaštitu svih drvenih sportskih podova i jako opterećenih parketnih površina. Proizvod je razvijen u skladu sa evropskim standardom za sportske površine i ispitan je u Zavodu za građevinarstvo Slovenije, ZAG Ljubljana prema metodi 13036-4:2001, kojom se meri otpor klizavosti površine.

Tikkurila Royal Parquet program
Tikkurila 2K završni parket lak za sportske dvorane

Tikkurila official distributor logo

Gudmark Group d.o.o.
Hajduk Veljkova bb, 15000 Šabac
T. +381 15 368 851
info@gudmarkgroup.com
www.gudmarkgroup.com
www.zorkakolor.com

Prethodni tekstNexe Grupa – Još jedna društveno odgovorna kompanija
Sledeći tekstDa li razmišljate o komercijalnim tepisima?
Tikkurila potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pruža prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu i dekoraciju. S istorijom koja traje još od 1862.godine, Tikkurila je vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj i Rusiji i jedan od vodećih proizvođača u baltičkim zemljama i Poljskoj. Tikkurila takođe ima jako i stabilno tržišno učešće u nekoliko istočnoevropskih zemalja, kao i zemljama Zajednice nezavisnih država. Tikkurila vas inspiriše da obojite svoj život.