Roma Company donirala 20 klima uređaja Radosnom detinjstvu u Novom Sadu

Roma Company donirala je klima uređaje, za klimatizaciju 18 pedagoških jedinica u okviru Predškolske ustanove „Radosno detinjstvo“. Uručenju donacije prisustvovali su Ljiljana Koković, pomoćnica gradonačelnika Novog Sada Mirjana Đurđev, direktor predškolske ustanove Radosno detinjstvo i Nemanja Romandić, direktor Roma Company.

Kompanije koje ulažu u opremanje novosadskih vrtića na najbolji mogući način pokazuju društvenu odgovornost i ovakve poteze i inicijative ćemo uvek pozdraviti. Grad Novi Sad je u 2017. godini izdvojio 160 miliona dinara za dogradnju, rekonstrukciju i opremanje vrtića. Mnogi od tih objekata su stari po nekoliko decenija i naš zadatak je da svaki vrtić bude potpuno bezbedan, da higijena u njima bude na najvišem nivou, kao i da mališani imaju najbolje moguće uslove za boravak“, izjavio je Ljiljana Koković, pomoćnica gradonačelnika Novog Sada.

Lidija Koković, Nemanja Romandić i Mirjana Đurđev

„Posebno mi je drago, da izrazim veliku zahvalnost Roma Company’’ iz Beograda, pre svega, što su prepoznali kome je uvek neophodna pomoć odraslih, a to su deca u vrtićima. U ’’Radosnom detinjstvu’’ boravi 16.000 dece i vredno radi preko 2.000 zaposlenih. Naša Ustanova je od izuzetnog značaja za ovaj grad, a to je direktor Nemanja Romandić prepoznao i nesebično je doprineo donacijom 20 klima uređaja za naših osamnaest objekata“, izjavila je Mirjana Đurđev, direktor predškolske ustanove Radosno detinjstvo.

Deca iz vrtića pripredili su kompaniji Roma Company doček
Deca iz vrtića pripredili su kompaniji Roma Company doček

„Roma Company ove godine obeležava četvrt veka postojanja i donacijom 20 klima uređaja PU „Radosno detinjstvo“ iz Novog Sada želimo da popravimo uslove u kojima svakodnevno boravi više od 5.000 dece. Opredeljenje kompanije je da ulažemo u lokalnu zajednicu u kojoj poslujemo i da kroz svoje poslovanje pomognemo tamo gde je to neophodno. Nadam se da će ovaj naš mali doprinos pomoći da se deca u toplim letnjim danima osećaju prijatnije u klimatizovanim prostorijama“, izjavio je Nemanja Romandić, direktor Roma Company.

Roma Company, povodom obeležavanja 25 godina postojanja kompanije, realizuje projekat „Ko kreči, kuću leči“ u okviru kojeg je do sada u Beogradu, Novom Sadu i Kraljevu donirano 1.800.000 dinara. Po 600.000 dinara izdvojeno je za renoviranje dela Kliničko-bolničkog centra Zemun-Beograd, za nabavku i ugradnju klima uređaja za Predškolsku ustanovu „Olga Jovičić Rita“ u Kraljevu, kao i za nabavku i ugradnju klima uređaja za Predškolsku ustanovu „Radosno detinjstvo“ u Novom Sadu.

www.roma.rs

ROMA COMPANY

Milena Jovanović
Dizajner enterijera
A. Milana Rešetara 11, 11080 Zemun
E. milena.jovanovic@roma.rs
W. www.roma.rs

Prethodni tekstIndustrijski podovi – Kad „industrijski“ znači „univerzalan“
Sledeći tekstDekorativni podovi – Visokotehnološka UMETNOST ukrašavanja