Reč urednice: Nova stranica – novi početak

Poštovani,
kao glavni i odgovorni urednik časopisa „Podovi“, koji je pre 12 godina ugledao svetlost dana, radujem se izazovu stvaranja jedinog specijalizovanog časopisa u regionu koji se bavi isključivo podovima na jedan ozbiljan i profesionalan način.

Zahvaljujem se svom prethodniku, dosadašnjem glavnom i odgovornom uredniku, sada direktoru izdanja, a pre svega prijatelju, Predragu Rađenu, za poverenje koje mi ukazuje ovim potezom, kao i zalaganju i uloženom trudu kako bi časopis izlazio u kontinuitetu od 2008. godine i pozicionirao se kao vodeći kako u Srbiji, tako i regionu.

Nekoliko dana nakon što mi je i poverena uloga Urednika časopisa, u Srbiji je proglašeno vanredno stanje zbog globalne pandemije virusa korona. Kao što je i poznato, nas u Srbiji uspe da iznenadi i sneg koji padne usred zime, tako nas je, složićete se sa mnom, sve iznenadila i epidemija izazvana virusom korona, koja se u početku činila dalekom. A obzirom da je „ceo svet jedno selo“, vrlo brzo „korona“ je došla i u Evropu, pa i Srbiju, te prerasla u pandemiju.

Ako se osvrnemo na period koji je iza nas, srećni smo što smo uspeli da zaštitimo sebe i svoje najdraže, ali smo često puta pazili i na naše sugrađane, a pri tom smo ostali svoji i bistre glave. Sada, kada je sve već iza nas, mogu da kažem da smo postali snažniji. Kako na ličnom, tako i na poslovnom polju.

Tim časopisa „Podovi“ ni tokom vanrednog stanja nije stao sa radom. Unapredili smo našu web stranicu www.podovi.org koja sada broji oko 5.000 jedinstvenih dnevnih poseta i izuzetno smo zahvalni na poverenju koje imamo kod čitaoca. Pored čitalaca, važan faktor našeg uspeha je poverenje koje su nam ukazali naši dugogodišnji klijenti – prijatelji, kao i oni koji su od ovog broja sa nama.

NOVO izdanje časopisa PODOVI možete čitati na LINKU!

Sigurna sam da nikom od nas nije bio dobrodošao prethodni period, ali ćemo se, zajedničkim snagama potruditi da izvučemo samo najbolje iz svega toga. Bitno je da čvrsto verujemo u svoje snove i oni će se ostvariti. Važno je da radimo na sebi i uvek dajemo svoj maksimum, jer nagrada za to uvek sledi.

Ja sam svoju nagradu dobila! Zahvaljujući dugogodišnjem radu, ali i veri da će neko prepoznati moje kvalitete, sada ponosno stojim iza proizvoda koji je visoko rangiran u svojoj sferi.

Nova stranica, novi početak!

Dragana Rajkov potpis

S poštovanjem
Dragana Rajkov