Proizvodi kompanije ACO su našli svoje mesto kao deo najzahtevnije deonice

Za deonicu od Preljine do Požege u stručnim krugovima važi da je najzahtevnija na auto-putu Miloš Veliki (E763): 35 mostova, 10 nadvožnjaka i 3 tunela.

U nedavno otvorenom delu ove deonice, od Preljine do Pakovraća, proizvodi kompanije ACO su našli svoje mesto i pokazali svoje prednosti, kako u upravljanju i tretiranju površinskih voda na autoputevima, tako i u odvodnjavanju tunela sa posebnim fokusom na sigurnost.

Podsetimo se kako je izgledala ugradnja ACO proizvoda na ovoj deonici

ACO Monoblock PD200

ACO DRAIN® Monoblock® je jedinstveni monolitni sistem linijskog odvodnjavanja razvijen da zadovolji najviše zahteve po pitanju sigurnosti, izdržljivosti i dugotrajnosti u svim mogućim uslovima i poljima primene.Zahvaljujući malim otvorima rešetke otporne na vandalizam i krađu, ACO Monoblock® PD predstavlja idealno rešenje odvodnjavanja u gradskim sredinama.

ACO Monoblock® PD
ACO Monoblock® PD

ACO Oleopator-Bypass C FST

ACO Oleopator – ByPass C-FST koalescentni separator lakih naftnih derivata od armiranog betona za ugradnju u zemlju sa obilaznim tokom (bypass-om) i integrisanim taložnikom.

Područje primene:

  • Spoljna parkirališta
  • Saobraćajnice (putevi i autoputevi)

Potvrđena efikasnost prečišćavanja prema EN 858-1 za klasu I (koalescentne separatore) – mineralnih ulja u prečišćenoj vodi manje od 5mg/l.

Dokazano laboratorijskim ispitivanjem pri akreditovanom LGA institutu (Landesgewerbeanstalt Bayern) iz Nürnberga.

ACO. creating the future of drainage
Više o našim proizvodima na www.aco.rs

aco logo 130px za potpis

ACO 
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstDevet osnovnih prednosti reciklirane gume
Sledeći tekstBergo podloge, svojim dizajnom i kvalitetom, se izdvajaju od drugih
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.