Pravilno raspoređena temperatura na čitavom prostoru

Ugradite najefikasnije podno grejanje

Ukoliko gradite nov objekat ili vršite rekonstrukciju postojećeg predlažemo da ugradite najefikasnije podno grejanje i da se pre odluke o načinu grejanja obavezno posavetuje sa stručnjacima Rovex Inženjeringa jer će oni pomoći da odaberete optimalno rešenje.

Iako je ova godina po svemu specifična sezona građevinskih radova je počela i mnogi razmišljaju i o rekonstrukciji svog stambenog prostora kupatila ili kuhinje. Za predstojeću građevinsku sezonu Rovex Inženjering je obezbedio specijalne akcijske komplete grejnih kablova i grejnih mreža za podno grejanje po akcijskim cenama. Takođe smo obezbedili POPUST od 10% za sav instalacioni materijal podnog grejanja.

Podno grejanje je niskotemperaturno grejanje sa temperaturama poda do 26°C što ne izaziva sagorevanje i podizanje prašine. Pravilno raspoređena temperatura na čitavom prostoru ne izaziva intenzivno strujanje vazduha u prostoriji tako da se sistemi podnog grejanja posebno preporučuju onima koji pate od alergija.

Grejne mreže posebno su pogodne kod rekonstrukcije objekata jer ne podižu nivo poda kada se postavljaju direktno u lepak. Grejne mreže mogu da služe kao osnovno i kao dodatno grejanje, odnosno kao efekat toplog poda. Ova vrsta grejanja može se koristiti u svim godišnjim dobima, ne samo zimi.

Grejne mreže su napravljene tako da ih kupac može postaviti sam ili uz pomoć specijalizovanih stručnih lica. Rovex Inženjering je pripremio gotove komplete od 1 do 12m2, lepo zapakovane sa svom opremom koja Vam je potrebna za brzu i jednostavni montažu, po principu uradi sam. Ukoliko želite dodatnu garanciju od 20 godina i profesionalnu ugradnju stručnjaci Rovex Inženjeringa stoje Vam na raspolaganju. AKCIJE za cene na grejne mreže sa termostatima koje se kreću u rasponu od 10.999 do 43.999 dinara. Više o ovome pogledajte na www.rovex-grejanje.com

Rovex inženjering
Foto: Rovex inženjering, WiFi termostat

Nova generacija WiFi termostata omogućava nam da našim sistemom grejanja upravljamo ma gde se nalazili. Dolazak u hladan stan ili vikendicu više nije problem. Pravilnim korišćenjem WiFi termostata možete da uštedite i do 50% električne energije.

Iskustvo od 20 godina garancija su kvaliteta, sigurnosti i pouzdanosti sistema podnog grejanja Rovex Inženjeringa.

Rovex logo

ROVEX INŽENŽENJERING d.o.o.
A: Bulevar Crvene Armije 11b lokal 7,  Novi Beograd, Bellville
T: +381 11 785 68 33 • +381 11 311 52 08
W: www.rovex.rs • E: prodaja@rovex.co.rs