Savremeni dizajn, kombinacija materijala i mogućnost izbora formata

BALKANIA CERAMICS – Priroda je uvek u trendu

Naš кompletan asortiman proizveden je od strane renomiranih španskih fabrika. Mi prodajemo isključivo prvu klasu.

Naš cilj je da klijentima ponudimo proizvode koji, osim što su visokog kvaliteta, dostižu vrhunac u okvirima modernog dizajna i dizajna enterijera. Zato u našoj ponudi uvek možete pronaći dizajn različite tipologije materijala. Takođe, kada vršimo izbor materijala, uvek se trudimo da pratimo trendove i da se reprodukcija materijala na pločicama može kombinovati i sa drugačijim dizajnom.

Imajući na umu da je priroda uvek u trendu, predstavićemo kolekcije koje dokazuju ovu činjenicu!

Acra

Acra serija je omaž prirodnom kamenu Santa Maria de Pulpis. Dimenzije ove pločice – bele paste, čine je idealnom za prostrana kupatila: 30 × 90 rektifikovane. Ova, mermerom inspirisana, pločica je izuzetno elegantan zidni pokrivač koji daje utisak dubine minimiziranjem linija za fugovanje. Što se tiče podnih pločica ove kolekcije, u ponudi su granitne rektifikovane 60×60 cm i 60×120 cm.

Balkania Ceramics doo keramičke pločice, imitacija mermera
foto: Balkania Ceramics doo / Acra serija je omaž prirodnom kamenu Santa Maria de Pulpis

Lira

Ova kolekcija predstavlja reprodukciju klasičnog oniks mermera. Vraća eleganciju i tonove prirodnog mermera i stvara materijal vrhunskog tehničkog kvaliteta. Sjajna površina daje bilo kojoj prostoriji sofisticiran, jedinstven izgled u kom dekoracija igra glavnu ulogu. Dolazi u tri dimenzije: za podnu oblogu u formatu 60 × 120 i 60 × 60 rektifikovane i za oblaganje zidova u formatu 30 x 90 cm, rektifikovane.

Balkania Ceramics doo keramičke pločice, imitacija mermera
foto: Balkania Ceramics doo / kolekcija predstavlja reprodukciju klasičnog oniks mermera

Midas

Serija Midas je reprodukcija mermera “Macchia Vecchia” visoke vernosti, belog mermera sa zlatno-sivim žilama. Prostranost koju stvara u svakom okruženju i njegova velika svestranost omogućavaju savršene kombinacije u kojima se elegancija i luksuz ističu na najvišem nivou. Dolazi u verziji za popločavanje dimenzija 60 × 120 i 60 × 60 cm, rektifikovane i zidnim pločicama dimenzija 30 × 90 cm, rektifikovane, sve sa sjajnom završnom obradom. Osim podnih pločica koje su ponuđene u okviru kolekcije, ova pločica se savršeno kombinuje sa drvetom. Mi smo iskombinovali Midas zid sa podnom pločicom Berna Miel (20x 120cm) i dobili jedan topao, luksuzni ambijent.

Balkania Ceramics doo keramičke pločice, imitacija mermera
foto: Balkania Ceramics doo / Midas zid sa podnom pločicom Berna Miel (20x 120cm)

Altissimo

Serija Altissimo predstavlja visokokvalitetnu reprodukciju belog mermera iz Monte Altissima (Toskana, Italija) i dobar je izbor za rekreiranje luksuznih i vrhunskih postavki. Savršena opcija za one koji traže ekskluzivnost, eleganciju i lepotu u istom proizvodu. Dolazi u verziji za popločavanje dimenzija 60 × 120 i 60 × 60 cm, rektifikovane i za oblaganje zidova u formatu 30 × 90 cm, rektifikovane, sve sa sjajnom završnom obradom. Ovu kolekciju smo, takođe, iskombinovali sa drvetom i još jednom dokazali činjenicu da se različiti materijali mogu savršeno uklopiti, kao i to da sa reprodukcijom prirodnih materijala nikada nećete pogrešiti.

Balkania Ceramics doo keramičke pločice, imitacija mermera
foto: Balkania Ceramics doo / Serija Altissimo predstavlja visokokvalitetnu reprodukciju belog mermera

Balkania Ceramics logo

Balkania Ceramics d.o.o.
Pančevački put 148,
11060 Beograd-Palilula
T. +381 11 332 70 33
www.balkaniaceramics.com

Prethodni tekstREČ STRUČNJAKA: Drvo kao predmet obožavanja i održavanja
Sledeći tekstPravilno raspoređena temperatura na čitavom prostoru