Podovi za pripreme profesionalnih sportista firme Musculus

Hotel Crni vrh idealnim mestom za pripreme profesionalnih sportista

Zajedno sa reprezentativcima

Imali smo tu privilegiju da sarađujemo sa velikim imenima srpske košarke do sada, a samo neki od njih jesu Žarko Paspalj i Milan Gurović. Tako je došao red i na dva reprezentativca Srbije, nekadašnje NBA igrače – Miloša Teodosića i Nemanju Nedovića.

Pravi sportisti su oduvek znali da cene kvalitet i standard na koji su navikli igrajući za velike evropske klubove, a kasnije i u Americi. Sada smo mi tu da taj standard održimo na istom nivou i na zajedničkim projektima koje smo zatvorili na obostrano zadovoljstvo.

Miloš Teodosić – „Crni Vrh” DIVČIBARE

Miloš Teodosić, košarkaš
Miloš Teodosić, košarkaš

Divčibare je dobilo luksuzni turističko–sportski kompleks „Crni Vrh” i ponosni smo što smo bili deo ovako veličanstvenog projekta. Smešten u mirnom okruženju borove šume, kompleks se prostire na 2,2 hektara zemljišta. Firma Musculus je sarađivala na uređenju spoljašnjeg sportskog terena kompleksa gde su montirani koševi vrhunskog kvaliteta kao i golovi.

„Sportsku halu u okviru kompleska smo želeli da opremimo vrhunskim sportskim parketom pošto planiramo da kod nas dolaze na pripreme profesionalni sportisti i moramo pratiti standard kvaliteta ponude. Ponudili ste nam parket koji poseduje FIBA sertifikat i ispunjava sve evropske standarde i pošto znamo da ćemo dobili isti parket koji je u Pioniru i Štark areni. Nije bilo dileme, opredelili smo se baš za firmu Musculus“, rekao je Jovan Teodosić, brat našeg proslavljenog košarkaša i od nedavno član upravnog odobora KK Metalac.

Pored sportskog parketa danskog proizvođača Junckers koji smo postaviili u dvorani, u okviru sportskog kompleska postavljena je i oprema vrhunskih evropskih proizvođača – elektropodizni koševi kao i pomoćni koševi, rukometni golovi, odbojkaška konstrukcija kao i zaštitne mreže.

Nemanja Nedović – Privatan teren RUMA

Nemanja Nenadović, košarkaš
Nemanja Nenadović, košarkaš

Kao što smo već spominjali više puta, lako je sarađivati sa ljudima koji znaju da cene kvalitet i koji znaju šta žele. Vrhunski sportista kao što je Nemanja Nedović jeste pravi primer i za sebe je imao želju da napravi u okviru svoje vikendice teren 3 x 3 po svim propozicijama i standardima. Teren je gotov i možemo slobodno reći da smo ispunili očekivanja. Postavljen je sportski pod francuskog proizvođača Gerflor, Power Game sa košarkaškom konstrukcijom i staklenom tablom sa pregibnim obručem na kome će naš proslavljeni košarkaš moći da trenira.

Musculus doo / Sportski pod francuskog proizvođača Gerflor
foto: Musculus doo / Sportski pod francuskog proizvođača Gerflor

musculus logo

MUSCULUS d.o.o.
Vojvode Stepe 346, Beograd, Srbija
T. +381 11 3098 234
F. +381 11 3980 316
office@musculus.rs
www.musculus.rs

Prethodni tekstANKETA: Radijatori i dalje „vode“ glavnu reč, a podno grejanje „raste“
Sledeći tekstSaveti iz Marine Enterijernice: Vinil podovi u punom sjaju