Podovi za pripreme profesionalnih sportista firme Musculus

Zajedno sa reprezentativcima

Imali smo tu privilegiju da sarađujemo sa velikim imenima srpske košarke do sada, a samo neki od njih jesu Žarko Paspalj i Milan Gurović. Tako je došao red i na dva reprezentativca Srbije, nekadašnje NBA igrače – Miloša Teodosića i Nemanju Nedovića.

Pravi sportisti su oduvek znali da cene kvalitet i standard na koji su navikli igrajući za velike evropske klubove, a kasnije i u Americi. Sada smo mi tu da taj standard održimo na istom nivou i na zajedničkim projektima koje smo zatvorili na obostrano zadovoljstvo.

Miloš Teodosić – „Crni Vrh” DIVČIBARE

Miloš Teodosić, košarkaš
Miloš Teodosić, košarkaš

Divčibare je dobilo luksuzni turističko–sportski kompleks „Crni Vrh” i ponosni smo što smo bili deo ovako veličanstvenog projekta. Smešten u mirnom okruženju borove šume, kompleks se prostire na 2,2 hektara zemljišta. Firma Musculus je sarađivala na uređenju spoljašnjeg sportskog terena kompleksa gde su montirani koševi vrhunskog kvaliteta kao i golovi.

„Sportsku halu u okviru kompleska smo želeli da opremimo vrhunskim sportskim parketom pošto planiramo da kod nas dolaze na pripreme profesionalni sportisti i moramo pratiti standard kvaliteta ponude. Ponudili ste nam parket koji poseduje FIBA sertifikat i ispunjava sve evropske standarde i pošto znamo da ćemo dobili isti parket koji je u Pioniru i Štark areni. Nije bilo dileme, opredelili smo se baš za firmu Musculus“, rekao je Jovan Teodosić, brat našeg proslavljenog košarkaša i od nedavno član upravnog odobora KK Metalac.

Pored sportskog parketa danskog proizvođača Junckers koji smo postaviili u dvorani, u okviru sportskog kompleska postavljena je i oprema vrhunskih evropskih proizvođača – elektropodizni koševi kao i pomoćni koševi, rukometni golovi, odbojkaška konstrukcija kao i zaštitne mreže.

Nemanja Nedović – Privatan teren RUMA

Nemanja Nenadović, košarkaš
Nemanja Nenadović, košarkaš

Kao što smo već spominjali više puta, lako je sarađivati sa ljudima koji znaju da cene kvalitet i koji znaju šta žele. Vrhunski sportista kao što je Nemanja Nedović jeste pravi primer i za sebe je imao želju da napravi u okviru svoje vikendice teren 3 x 3 po svim propozicijama i standardima. Teren je gotov i možemo slobodno reći da smo ispunili očekivanja. Postavljen je sportski pod francuskog proizvođača Gerflor, Power Game sa košarkaškom konstrukcijom i staklenom tablom sa pregibnim obručem na kome će naš proslavljeni košarkaš moći da trenira.

Musculus doo / Sportski pod francuskog proizvođača Gerflor
foto: Musculus doo / Sportski pod francuskog proizvođača Gerflor

musculus logo

MUSCULUS d.o.o.
Vojvode Stepe 346, Beograd, Srbija
T. +381 11 3098 234
F. +381 11 3980 316
office@musculus.rs
www.musculus.rs

Prethodni tekstANKETA: Radijatori i dalje „vode“ glavnu reč, a podno grejanje „raste“
Sledeći tekstSaveti iz Marine Enterijernice: Vinil podovi u punom sjaju