Podovi u kafićima – Dizajnirani PVC podovi

Podovi u kafićima sve više uživaju na popularnosti, a jedan od razloga je taj što su oni tehnološki dovrešeni proizvodi namenjeni i prilagođeni modernom načinu života.

Podne obloge u kafićima su specifične zbog svog izgleda i tekstrure koja predstavlja odličnu kopiju dreveta, kamena ili keramičkih pločica. Podovi su udobni, lepi i nisu zzahtevni u pogledu održavanja. Odlično se slaže i uklapaje sa drugim materijalima i ambijentom prostora. Dizajnirane podne obloge kafića uvode potpuno novu dimenziju u podnom dizajnu. Predstavljaju savršen način da u prostor unesete boje i raspoloženje.

Izbor dizajniranih PVC podnih obloga

Izbor podnih obloga je raznolik i lako se može uklopiti u zamišljeni stil prostora. Izuzetno se lako održavaju, otporne su na vlagu i habanje. Širokim izborom dizajniranih PVC podnih obloga postižu se idealna rešenja u enterijerima.

Podne obloge se lako postavljaju, a zbog svoje gipkosti, lako apsorbuju buku koja nastaje hodom. Vrlo su dugovečne i trajne. Novim tehnološkim inovacijama, površina poda je u potpunosti autentična originalu, i pruža mogućnosti kombinacije od kamena i keramike, pa do drveta i metala dajući svojstveni pečat prostoru.

Prednosti podnih podova u kafićima

Ovi podovi odlično imitiraju drvo, kamen i metala, imaju minimalna ulaganja u održavanje, jednostavno i brzo se postavljaju, udobni su, antistatični, ne mogu goreti i mogu se primeniti kao podovi drugih objekata poput: kancelarija, hotela, restorana, dečijih vrtića, škola, itd.