Fascinacije linoleuma

Linoleum podovi nisu samo fascinantni. To je prirodan proizvod, izuzetno otporan i potpuno u trendu sa modernim bojama. I što je najbolja stvar: u potpunosti ispunjava svakodnenvi život!

Ljudi žele da stvore blagostanje u kući kroz opremanje enterijera koji će odgovarati načinu života, a ujedno, biti deo zdravog životnog prostora.

Nove generacije vinil podova donose novi pristup – kombinaciju dizajna i inovacija koje izlaze u susret potrošačim, bez svakodnevne zabrinutosti današnjicom i sutrašnjicom.

Obnovljiva sirovina

Ekološka ravnoteža linoleuma je nepobediva: laneno ulje, juta, pigmenti, prirodna smola, prašina od drveta i krečnjaka samo su prirodni sastojci poda koji je napravljen od njih. Zbog ovog svog sastava, linoleum je popularan kao ekološka podna obloga već više od stotinu godina.

Marmoleum u vašem domu
Slika 2 – Marmoleum u vašem domu

Linoleum se uvek morao držati čistim, što je značilo intezivnije održavanje. Na sreću, stvari su drugačije danas: sama vrsta površina garantuje lako čišćenje poda.

Vinil podne obloge dizajnirane za svoje životne stilove

Dizajn je uvek početna tačka svakoj kolekciji podnih obloga. Dizajneri analiziraju sve potrebe korisnika i trendove u oblastima kao što je arhitektura, dizajn i tehnologije kako bi u potunosti zadovoljili sve potrebe kupaca. Ovi trendovi se oslikavaju na boje, dezen, materijale i nameštaj. Rezultat leži u velikom rasponu vinil dekora sa beskrajnim mogućnostima dizajna.

Fascinacija linoleumom
Slika 3 – Fascinacija linoleumom

Naša nova kolekcija daje kreativnu slobodu da pronađe stil koji odgovara svim ukusima i interesima: od klasičnog i elegantnog do razigranog,ili živog izgleda. Zato što je jednostavan za instalaciju, ova nova generacija vinila pomaže onima koji su strastveni u težnji da promene svoj dom i poboljšaju enterijer.