ENMON KERAMIKA opremljena Water jet sistemom

Water Jet je najnovija generacija proizvoda bazirana na najsavremenijim tehnologijama. Svoje kupce smo navikli na najbolje, precizno i kvalitetno, pa smo svoju kompaniju, sasvim logično, opremili upravo ovakvim sistemom.

ENMON, Water jet
Foto: ENMON, Water jet- mašina za sečenje keramike i granita

Ovaj sistem se sastoji od pojačivaca pritiska, trodimenzionalne CNC mašine alatke i pomoćnog kompjuterskog CAD-CAM sistema. Water Jet mašina može komprimovati vodu na pritisak do 300 MPa, tada vodeni mlaz ima brznu od 800 -1000 m/s preko dijamantske mlaznice. Čiji je prečnik otvora 0,26 mm. Takav vodeni mlaz sa malim dodatkom peska može seći razlicite vrste materijala (keramiku, staklo, kamen, čelik, aluminijum, plastiku, gumu).

Water jet je najnovija generacija proizvoda bazirana na najsavremenijim tehnologijama
Water jet je najnovija generacija proizvoda bazirana na najsavremenijim tehnologijama

Water Jet je specijalno pogodan za sečenje komplikovanih kontura. Mašina za kontinuirano sečenje keramike i granita seče pomoću dijamantskih diskova uz pomoć vode koja služi za hlađenje. Mašina može da urezuje i iseca pravolinijske geometriske oblike na granitnoj keramici. Mašina za obaranje i poliranje lučnih ivica (mašina za izradu gazišta i batiskopa). Mašina koristi dijamantske noževe i 14 polir glava za poliranje. Ovakvim postupkom izrade od različitih materijala kao što su granitna keramika ili mermer dobijamo batiskope i gazišta vrhunskog kvaliteta.

Dođite i uverite se sami zašto smo NAJVEĆI, NAJBOLJI I NAJPOVOLJNIJI.

U ENMONU VAŠ NOVAC VREDI VIŠE!

Enmon d.o.o
ENMON d.o.o.
Bulevar Oslobođenja 205
11000 Belgrade, Serbia
tel. (+381) 11 785-60-60
fax (+381) 11 785-60-20
www.enmongroup.com