Originalni venecijanski teraco

Predstavljamo Vam jedinstveni proizvod na našem tržištu – originalni venecijanski teraco. Iz najbogatije regije Italije, pokrajine Veneto, potiče kompanija AGGLOTECH poznata kao najveći proizvođač teraco materijala u Evropi.

Zaboravite na imitacije teraco teksture na keramičkim ili poliuretanskim pločicama – Agglotech teraco se proizvodi u obliku prilagođenih monolitih blokova koji se seku u ploče, a potom u šablonske pločice. Prednost ovakvog proizvodnog procesa je upravo u homogenosti i masivnosti teraco materijala, kako bi se njegov kvalitet i postojanost preneli i na unikatne komade nameštaja.

Ilgrad doo - način završne obrade teraca
Foto: Ilgrad doo – način završne obrade teraca

Bez ikakvih veštačkih komponenti, Agglotech teraco je ekološki materijal koji je nezapaljiv, izuzetne čvrstoće i jednostavan za ugradnju i održavanje. Zahvaljujući tim svojstvima primenjuje se u mnogim javnim objektima sa velikom frekvencijom ljudi poput škola, bolnica, aerodroma, hotela i dvorana. Ipak, njegova najdragocenija karakteristika je dugovečnost – odnosno večnost!

U zavisnosti od primene, možete odabrati vrstu završne obrade površina, od glatke i polirane, koja je sveprisutna u privatnim domovima, luksuznim restoranima i buticima, do brušene i štokovane, koje najčešće nalazimo na podnim oblogama i stepenicama u spoljnom okruženju.

U našoj ponudi dostupni su teraco blokovi, ploče i pločice standardnih i uslužno pravljenih veličina, prozorske klupice, čela, gazišta i lajsne za stepenice, kao i brojne „custom made” obrade poput ugradnje protivkliznih sistema na gazištu, zaobljivanje i zakrivljenje ivica, rezovi, brušenja i prosecanja željenih oblika.

Budite originalni – birajte teraco!

Agglotech logo

Generalni uvoznik i distrubuter za Srbiju:

Ilgrad logo

ILGRAD d.o.o.
Dugo polje 38, 11226 Beograd
T. +381 11 3908 178
R. +381 11 3908 224
office@ilgrad.rs
www.ilgrad.rs

Prethodni tekstOdržavanje podova od bambusa
Sledeći tekstSuperPrimer – Baumit proizvod meseca