Adresar listing

Ilgrad d.o.o.

  1. Poslovni adresar
  2. »
  3. Ilgrad d.o.o.
Ilgrad / Teraco pod, štokovana obrada
Ilgrad doo - teraco podovi u restoranu
Ilgrad / Teraco pod, štokovana obradaIlgrad doo - teraco podovi u restoranu
Adresa:
Dugo polje 38, Belgrade, Serbia 11226
Kontakt informacije
Telefon: +381 11 3908 178
Telefon-2: +381 11 3908 224
Web sajt:
ID kompanije: 100973918
Opis firme:

Preduzeće “ILGRAD” je porodična firma koja postoji od 1995. godine i bavi se proizvodnjom materijala za završne radove u građevinarstvu – lepkova, fasadnih maltera i glet-masa.

2019. godine započeli smo saradnju sa najvećim proizvođačem teraca u Evropi, kompanijom AGGLOTECH architectural terrazzo.

AGGLOTECH teraco je gotov proizvod sa višedecenijskom tradicijom koja je nastala kao rezultat savršenog spoja prirodnih elemenata: mermera, cementa i vode.

Ono što odmah privlači pažnju jeste jedinstveno dizajnersko rešenje koje podjednako zadovoljava zahteve i investitora i arhitekata. Ukoliko želite da ulepšate svoj dom ili kreirate unikatan izgled za željeni objekat, AGGLOTECH teraco nudi neograničene mogućnosti po pitanju uzoraka i formata.

Teraco je zdrav i ekološki materijal. Ne sadrži hemikalije opasne po zdravlje, nezapaljiv je i otporan na mraz. Jednostavno se ugrađuje jer su proizvodi kalibrisani po željenim veličinama.

U ponudi su dostupni teraco blokovi, ploče i pločice standardnih i uslužno pravljenih veličina, prozorke klupice, čela i gazišta za stepenice, kao i brojne specijalne obrade poput ugradnje protivkliznih sistema na gazištu.

Ključne reči i linkovi ka web sajtu
Ključna reč 1:
Ključna reč 2:
Ključna reč 3:
Social
Facebook:
Instagram:
Pretraži u radijusu od 0 kilometara