ONE and Only Magic Floor

Magic Floor podovi napravljeni od najboljeg drveta, uzetog iz obnovljivih resursa, obrađeni i postavljeni onako kako Vi želite, daju crtu jedinstvenosti i lični pečat bilo da se radi o enterijeru ili eksterijeru Vašeg doma.

U današnje vreme kada je teško naglasiti originalsnot u bilo kojoj sferi života, Magic Floor podovi Vam omogućavaju da svoju kreativnost i posebnost naglasite upravo uređenjem svog životnog prostora. Naš brodski pod je ekskluzivni poroizvod jedinstvene strukture, ne reaguje na vlagu, nema povlačenja, gibanja, niti se stvaraju pukotine, na 14 mm vodootporne šper ploče nastavlja se sloj masiva od 6mm.

Za oblaganje podova Magic Floor je idealno rešenje za vaše spoljne i unutrašnje zidove
foto: Magic Floor d.o.o. – Oblaganje podova

Osim što se koristi za oblaganje podova Magic Floor je idealno rešenje za vaše spoljne i unutrašnje zidove. Koristeći Rubio Monocoat ekološka ulja sa preko 50 boja u mogućnosti smo da ostvarimo i najneobičniju ideju po pitanju kolorita.

Magic Floor je generalni zastupnik holandskog Hakwooda i belgijskog Rubio Monocoata. Hakwood podovi su napraveljeni od najkvalitetnijih svestkih vrsta: američkog oraha, teaka, merbaua, iroka, wenge, zebrana, slavonskog hrasta… Izuzetno su stabilni i sasvim odgovarajući za ugradnju na podno grejanje.

Magic Floor je generalni zastupnik holandskog Hakwooda i belgijskog Rubio Monocoata
foto: Magic Floor d.o.o. – generalni zastupnik Hakwood-a i Rubio Monocoat-a

Rubio Monocoat ekoloških ulja za zaštitu drveta kako za enterijer (podovi, komadni namestaj) tako i za eksterijer (decking, fasade) ne sadrže vodu, VOC 0% i prekrivaju u samo jednom sloju.

Posetite nas, iznesite svoje ideje i mišljenje, a mi ćemo nastojati da se Vaše želje u kreiranju doma ili poslovnog prostora ostvare i postanu deo naših “Gerat flooring stories”.

Rubio Monocoat ekoloških ulja za zaštitu drveta kako za enterijer
foto: Magic Floor d.o.o. – Rubio Monocoat ulja za zaštitu poda od drveta

www.magicfloor.rs
MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 26 64 884
M. +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rs
www.magicfloor.rs