Nova kolekcija keramičkih pločica u nijansama želja Borisovih ruku

Ručno rađene počice keramičara Borisa Aldridge-a, elementi su najnovije kolekcije internacionalnih umetnika. Zbirka se sastoji iz ručno formiranih, kvadratnih i heksagonalnih pločica u sedam osnovnih boja, inspirisanih prirodom.

Mala umetnička dela

Talasasta površina sa glazurom objedinjuje razbijeno ili reciklirano staklo i keramiku iz enterijera. Slikarskim umećem i rezbarenjem, omgućuje se kolekciji porcelana da postane majstorski moderna nesavršenost. Aldridge meša glazuru i premazuje svaku pločicu sa nekoliko slojeva boje da bi postigao efekat slikarske dubine i složenosti.

Jedinstvena šara u vašem domu

Pločice se mogu postaviti unutra i napolju, kako na vertikalne, tako i na horizontalne površine.

Trend pločica

U trendu su uvek bile neutralne i boje koje unose svežinu. Sada je pravo vreme da tradicionalne kvadratne pločice izbacite napolje. Njih zamenite modernism formama ili ručno izrađenim pločicama, koje će uneti novu dimenziju i emociju u vaš prostor.

Borisova ručno oslikana pločica

Ipak, ne preterujte sa dekorativnim pločicama. Ova promena jeste smeli potez koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Sam dizajner kaže da je kroz svoj četrnaestogodišnji rad istražio prirodu sveta univerzalnim jezikom geometrije i oblika. Pojedine pločice iz njegovog portofolia su funkcionalne, neke su dekorativne, ali sve su dizajnirane tako da izazivaju čuđenje, i izlaze van obrazaca već viđenog.

Balansom  elemenata površine, boja, geometrije i teksture, omogućuje se stvaranje harmonije i lepote složenih tzv. umetničkih dela.