Saveti za čišćenje kako bi keramičke pločice izgledale savršeno

U narednom tekstu Vam prikazujemo nekoliko saveta kako zaštititi Vaš pod od habanja, vlage, fleka ili ogrebotina na površini.

Svaka od kolekcija brenda kombinuje jedinstvenu teksturu (kamen, drvo, itd) sa tehničkim svojstvima keramike.

Kako bi povećali ličnu i higijenu domaćinstva i zaustavili širenje virusa COVID-19, Zorka Keramika nudi niz saveta kako da najbolje iskoristite Vaše podove i osigurate da je Vaš dom besprekoran:

  • Za čišćenje pločica koristite higijensku jednokratnu krpu i ne zaboravite da koristite gel za dezinfekciju ruku pre i posle čiščenja.
  • Za uklanjanje prašine koja se svakodnevno skuplja na površinama koristite usisivač ili metlu. Predlažemo da prvo pročistite metlom, pa da upotrebite usisivač.
  • Da biste sprečili da se prljavština nakuplja, preporučujemo čišćenje poda sa vodom ili sa malo sirćeta ili amonijaka. Ovi proizvodi će dezinfikovati pod i celoj kući dati prirodan sjaj.
  • Da biste pod brzo osušili i zadržali izgled kao nov, preporučujemo da koristite higijensku krpu ili kuhinjski papir da uklonite sve tragove vlage.
  • Da biste održali površinu poda čistom i dezinfikovanom, odvojte odeću i obuću samo za spoljašnju upotrebu.
  • Najhigijenska opcija je da odeću i obuću koju ste koristili za spoljašnju upotrebu dezinfikujete, dok u domu koristite drugi par obuće.
  • Da biste uklonili površinske fleke, najefikasnija metoda je brisanje svih delova pločica pamučnom krpom.

www.zorka-keramika.rs
ZORKA-KERAMIKA d.o.o.
Bul. Mihaila Pupina 10v/1/114, 11000 Beograd
Fabrika keramičkih pločica u Šapcu – Hajduk Veljkova 1, 15000 Šabac, Republika Srbija
T. +381 15 361 000
E. keramika@zorka-keramika.rs
W. www.zorka-keramika.rs