Teme: otirači

Plavi tepih u dnevnom prostoru

Tepisi i otirači prema Vašoj želji i dizajnu!

Tepisi i staze nude vrhunsku fleksibilnost i kreativnu nezavisnost kada je pitanju dizajn enterijera. Vi kod nas ne kupujete tepih kao što biste ga...
ACO Vario otirači® za spoljnu i unutrašnju upotrebu

ACO Vario otirači®

ACO Vario otirači® za spoljnu i unutrašnju upotrebu učiniće ulaz u vaš poslovni ili stambeni prostor vizuelno lepšim i funkcionalnijim i doprineti čistoći celog...
Otirač za vaš dom

Dizajn podnih otirača

Većina ljudi veruje da sobe imaju samo četiri zida i to je to. Profesionalci međutim, tvrde da prostorije  imaju šest bitnih delova: plafon i...
Otirač za vaš dom

Otirači ispred ulaznih vrata stana ili kuće

Otirači su jedan od nužnih, korisnih predmeta, kojima dizajn varira u oblicima. Svoju kreativnost, stil, duhovitost, i te kako možete ispoljiti sa otiračem. Postoje različite vrste otirača u zavisnosti od materijala od kog su napravljeni. Svi imaju istu ulogu, a to je da vaš dm učine čistijim i antibakterijskim, koliko je to moguċe.

Otirač za vaš dom

Otirači – za prvi utisak i prvi korak

Otirači su komadi materijala obično pravougaonog oblika koji se koriste na ulasku u objekte ili stanove a primarna funkcija im je – higijenska. Oni služe za otiranje obuće od prljavštine i nečistoća: blata, snega, grumenja zemlje i svega onoga što se napolju za obuću može nalepiti. Na ovaj način vrši se grubo čišćenje obuće i sprečava se unošenje većih komada prljavštine ili vlage u unutrašnji prostor što može biti posebno značajno tokom kišnih perioda ili u periodu zime kada je vreme vlažno i pada sneg. 

Sistemi otirača

Profesionalni otirači za visokofrekventne objekte

Prvi utisak često određuje kako ćemo se prema nekome ili nečemu postaviti i utiče na naše ponašanje. Tako i ulazni prostor jednog objekta ostavlja utisak kada prvi put prođemo kroz ulazna vrata i zakoračimo kao gost, korisnik nekih usluga, kupac ili poslovni partner. Upravo iz tog razloga bitno je da li vaš ulazni prostor čist i da li odaje utisak dobrodošlice. Efikasni sistemi profesionalnih otirača Vam u tome mogu biti od velike koristi pošto je njihova primena da na samom ulazu hvataju, zadržavaju i sakrivaju što veću količinu nečistoće. Kroz glavni ulaz u jedan objekat se u proseku unosi i do 80% nečistoće.

Pogledajte online brošuru Nomad Aqua otirači

Nova brošura iz 3M – Nomad Aqua

Predstavljamo Vam našu novu brošuru za Nomad Aqua otirače. U ovoj brošuri možete naći mnoštvo interesantnih podataka o našim otiračima kao i prednosti koje Vam donose Nomad Aqua otirači. Nomad Aqua jeste jedan od najprodavanijih artikala u ponudi kompanije 3M iz programa profesionalne higijene. Na sajtu Podovi Vam omogućavamo da prelistate našu online brošuru, a takođe je možete preuzeti u PDF formatu za ličnu upotrebu.

Nomad Aqua PLUS otirači

3M Nomad™ profesionalni sistem otirača

3M Nomad™ otirači – podne prostirke imaju tradiciju dugačku preko 35 godina, razvijeni u jedan sistem koji će efikasno i pouzdano da zaštiti objekat od nečistoće. Svaki sistem treba da se sastoji od jednog spoljnog otirača koji će ukloniti grube nečistoće dok će unutrašnji otirač efikasno uklanjati finu prašinu i vlagu. Kvalitetno opremljen ulazni prostor sa odgovarajućim profesionalnim otiračima pruža zaštitu od klizanja a pritom igra bitnu ulogu u smanjenju troškova održavanja.

Hall with Arrow and Steps

Otirači nove generacije

Prljavština, pesak i voda koje cipelama unosimo u zgradu oduvek su bili izvor degradacije enterijera i uzrok potencijalnih opasnih proklizavanja i padova. Tokom godina, ulazne prostirke i otirači razvijani su za zaštitu poslovnih i industrijskih ulaza u zgrade od prljavštine i pružanje dobrodošlice na ulazu za posetioce i osoblje.

Pročitajte još :