ACO sistemi za odvodnjavanje u restoranu Bela reka

Restoran Bela Reka u Beogradu, kao mesto gastronomskih susreta tradicije i modernosti, lokalnog i nacionalnog, domaćinskog i kosmopolitskog, trudi se da svojom uslugom gostima probudi sva čula.

Foto: ACO / Restoran Bela reka

Kako bi uspeli u svojoj misiji, pored znanja, umeća i kreativnosti kuvara i osoblja, neizostavni deo kuhinje ovog restorana je i potpuno higijensko rešenje za odvodnjavanje i tretman otpadnih voda kompanije ACO.

Dizajn ovog rešenje, bez oštrih uglova i kritičnih mesta za zadržavanje bakterija, smanjuje rizik od kontaminacije namirnica, čime se olakšava čišćenje kuhinje, čuva zdravlje gostiju i povećava sigurnost radnika. A za neometano uživanje u bašti ovog restorana, ugrađen je ACO XtraDrain kanal sa Heelsafe rešetkom, specijalno napravljen za odvodnjavanje otvorenih površina, koji se zbog svog dizajna savršeno uklapa u ambijent koji ga okružuje.

 

aco logo 130px za potpis

ACO 
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstHala Istočno Sarajevo – Najznačajniji kapitalni projekat u opštini Novo Istočno Sarajevo
Sledeći tekstIndustrijski stil za vaš poslovni prostor, kuhinju ili čak kupatilo
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.