Najbolje rešenje za kancelarijski prostor

Ozbiljni poslodavci veliku pažnju posvećuju okruženju u kom rade zaposleni kako bi oni bili što produktivniji i što manje odsustvovali sa posla. Nije slučajnost da su prvi izbor banaka, osiguravajućih kuća, IT kompanija i generalno svih ozbiljnijih kompanija upravo modularne podne obloge, a pre svega modularni tepisoni. Modularni tepisoni su ubedljivo najbolje i najzastupljenije rešenje jer omogućavaju najudobniji prostor za rad zaposlenih:

  • Bolja akustika u prostoru – udobnije je provoditi vreme u „tišoj“ kancelariji nego u prostoriji gde sve odzvanja (ovo je naročito značajno ako je u pitanju „open office“).
  • Zaposleni imaju udobnije okruženje za rad – topliji su od tvrdih podova i ukoliko zaposleni stoje njihovo telo ne trpi stres na nivou tvrdih podova.
  • Jednostavno održavanje – laka eventualna zamena pojedinačnih modula poda.
Foto: Modularni podovi doo / Kancelarijski prostor Galens Invest doo Modularni tepison Expansion Point 987

Prilikom izrade enterijera kancelarijskog prostora potrebno je posebnu pažnju obratiti na podnu oblogu. Pored vizuelnog aspekta treba razmotriti i kvalitativne stvari poput akustike, izdržljivosti, lakoće održavanja, topline poda, udobnosti za zaposlene…

modularni tepison
Foto: Modularni podovi doo / Kancelarijski prostor Elixir Group doo
Modularni tepison Marble 70

Kompanija Modularni Podovi nastoji da poboljša kvalitet životnog i radnog prostora naših klijenata kroz ponudu najsavremenijih, ekoloških i dizajnerski orijentisanih podnih obloga. Pronalaženje pravog rešenja za svakog pojedinačnog klijenta kroz konsultativan rad, obezbeđivanje raznovrsnog portfolia podnih obloga vrhunskog kvaliteta i odnos zasnovan na obostranom poverenju, profesionalnosti i etici je nešto čemu težimo u svakodnevnom poslovanju.

 

Modularni podovi logo

MODULARNI PODOVI d.o.o.
Nikole Dobrovića 12/15,
11077 Novi Beograd
SHOWROOM YUBC:
Bulevar Mihajla Pupina 10g,
lokal v.p.62, 11070 Novi Beograd
M +381 65 8557 920
M +381 65 8557 025
office@modularnipodovi.com
www.modularnipodovi.com