Najava događaja: HOME & GARDEN INTERIOR DESIGN Stiže u Banja Luku

HOME & GARDEN INTERIOR DESIGN, događaj koji je posvećen stručnjacima, profesionalcima i svima koji su strastveni u uređenju prostora unutar i izvan doma, održaće se 16.3.2024. godine u Delta Planet centru u Banja Luci.

Jedinstven Koncept

Ovaj događaj donosi jedinstven koncept sa vrhunskim stručnjacima iz oblasti, koji će održati edukativna predavanja. Takođe, posetioci će imati priliku da istraže sajam sa izložbenim štandovima sponzora i partnera koji će predstaviti najnovije trendove i inovacije za uređenje doma, bašte, vikendica, ugostiteljskih i turističkih objekata, kao i poslovnih prostora.

Konferencija i predavači

Konferencija će se održati na prvom spratu u Kino dvorani Delta Planet Centra, a namenjena je stručnjacima, profesionalcima, dizajnerima enterijera i eksterijera, te arhitektima. Među predavačima su eminentne ličnosti poput Suzane Nikić, dizajnerica Studia za dizajn enterijera “Home Like Yours“ iz Švicarske, Alise Osmanagić mr.arh. Studio Alisa Design, iz Crne Gore, Jelene Barać dipl.ing.arh iz BiH, kao i Zerine Islamović dizajnerica enterijera, Zinger Studio BiH i Zinger Studio Gmbh iz BiH i Nemačke.

home garden interior design najava događaja
Home Garden Interior Design sajam, predavači / Foto: Sfera

Besplatni ulaz i prijava

Ulaz na konferenciju je besplatan, ali je prijava obavezna putem linka.

Sajam i ponuda

U prizemlju Delta Planet Centra će biti održan sajamski deo koji je otvoren za sve posetioce. Očekuje vas bogata ponuda, saveti i informacije za uređenje prostora različite namene, a radno vreme sajma je od 09:00 do 21:00. Ulaz na sajam je besplatan, bez potrebe za ulaznicom. Ko će sve biti od izlagača, možete saznati ovde.

Dodatne informacije

Više informacija o samom događaju možete pronaći na linku.

Nemojte propustiti ovaj inspirativni događaj koji će vas naučiti najnovijim trendovima i trikovima u svetu dizajna enterijera i eksterijera i pružiti priliku da uživate u svom prostoru na duge staze.

Sfera logo

Sfera d.o.o. Mostar
Čevrina 9a, Mostar 88000
+387 36 578 259
marketing@sfera.ba

Prethodni tekstTrendovi u dizajnu podova: Inspirativni materijali i obrasci
Sledeći tekstStručna konferencija ArchyEnergy 2024 iz oblasti arhitekture i građevinarstva, 8-9. april 2024, Novi Sad