Metenje dvorišta nikad nije bilo lakše

Porodično preduzeće Kärcher širom sveta važi za vodećeg ponuđača efikasnih sistema za čišćenje koji čuvaju resurse. Kärcher se razlikuje zahvaljujući vrhunskom učinku, inovaciji i kvalitetu.

Kärcher uređaji za čišćenje ujedinjuju funkcionalnost, prilagođenost korisniku i optiku velikih zahteva. Inovacija i težnja ka boljem rešenju odlikuju preduzeće i uvek iznova ih dokumetuju patentima i odlikovanjima renomiranih institucija. Preko 1300 patenata i uzoraka za upotrebu potvrđuju pronalazački duh i inovativnu snagu preduzeća.

Nikad lakše do čistog dvorišta 

Ko bi rekao da je metenje tako lako? Sa Kärcher mašinama za metenje trotoar, kolovoz, ulaz i dvorište mogu i do 5 puta brže da se pometu nego sa metlom i đubrovnikom.

Pražnjenje Kärcher mašine za metenje
Lako pražnjenje kod Kärcher mašine za metenje

Đubre se pouzdano transportuje u rezervoar za đubre: jednostavno, brzo i higijenski! Zahvaljujući ergonomskoj i kompaktnoj konstrukciji još lakše postižete optimalan rezultat u čišćenju. Latice cveća u proleće, pesak tokom leta, lišće u jesen i so za posipanje puteva zimi – čišćenje potrebno tokom cele godine. Najbolje je da se ono obavi efikasnim mašinama za metenje koje čuvaju leđa i omogućavaju brzo obavljanje radova na uređivanju.

Kärcher mašina za metenje je pravi izbor

Što brže, to čistije! Brže kretanje povećava učinak Kärcher mašine. Valjak dobija neophodan pogonski zamah, kako bi se pometana prljavština prenela u rezervoar za smeće.

Kärcher mašina za metenje
foto: Kärcher mašina za metenje

Prednosti Kärcher mašine za metenje:

  • Jednostavno za rukovanje, metenje bez trošenja snage i bez napora.
  • Fleksibilno i komforno jer se pomični luk mašine za metenje podešava po visini i po potrebi možete u potpunosti da ga sklopite.
  • Duge čekinje bočnih metli takođe brinu za temeljnu čistoću na ivicama.
  • Sve Kärcher mašine za metenje se odlažu u nekoliko poteza i štede prostor: Jednostavno treba da se preklopi pomični luk i da se mašina za metenje postavi vertikalno.
  • Kada se prazni, rezervoar za đubre kod Kärcher mašina za metenje možete sasvim lako skinuti, podignete ga, gotovo. Nemate dodira sa nečistoćom.
  • Konstruisane su tako da možete sigurno da ih odložite da samostalno stoje.

Dostupne modele za metenje koje kompanija Kärcher ima u ponudi, možete pogledati ovde.

Kärcher centar Beograd
Autoput za Novi Sad 55
+381 11 635 5505
www.kaercher.rs

Prethodni tekstZašto da odaberete OSMO ulje za drvo?
Sledeći tekstPenetron kristališući hidroizolacioni premaz