Kärcher – kada je higijena najvažnija

Čišćenje ima mnogo aspekata: od izgleda, zadržavanja vrednosti i održavanja do higijene i bezbednosti. Čišćenje ima presudan značaj za zdravlje. Globalne epidemije bolesti opasnih po život kao što su grip i COVID-19 podižu svest o potrebi za čistoćom i higijenom. Ono što mnogi ne znaju je da je temeljno čišćenje vodom na visokim temperaturama često dovoljno da ubije više od 99% virusa i bakterija i spreči nove infekcije. Kärcher nudi širok spektar mašina i sredstava za čišćenje, od parnih čistača i čistača pod visokim pritiskom do mašina za pranje podova, kojim može garantovati visok nivo higijene.

Kärcher mašine za pranje podova

To znači čiste domove bez bakterija i optimalnu higijenu u svim područjima koja se intenzivno koriste. Bilo u profesionalnom okruženju ili kod kuće, Kärcher parni čistači nude dokazanu efikasnost u čišćenju tvrdih površina. Njihova visoka temperatura pare znači da nisu samo efikasan alat za borbu protiv prljavštine; kada se pravilno koriste, Kärcher parni čistači će takođe eliminisati uobičajene bakterije u domaćinstvu i viruse sa omotačem kao što su koronavirusi i virusi gripa. Kärcher parni čistači mogu osigurati adekvatnu higijenu koristeći samo vodu i visoku temperaturu i stoga ne zahtevaju hemijska sredstva za čišćenje.

Kärcher mašine za čišćenje podova

Preventivna higijena podova i površina

Kärcher mašine za pranje podova su idealne za mokro čišćenje tvrdih i elastičnih podnih obloga. Ove mašine kvase i ribaju pod u jednom koraku i odmah ponovo upijaju prljavštinu, bez ikakvog kontakta sa rukama. Apsorbuju i trajno uklanjaju mikroorganizme, minimizirajući mogućnost ponovne kontaminacije. Za dodatnu dezinfekciju površina, Kärcher nudi sredstva za čišćenje sa virucidnim dejstvom na viruse sa omotačem.

Kärcher mašine za pranje podova

Kärcher centar Beograd
Autoput za Novi Sad 55
+381 11 635 5505
www.kaercher.rs

Prethodni tekstUlje kao zaštita parketa
Sledeći tekstGranitne pločice u dezenu drveta