Mercedes-Benz Sprinter prilagodljiv, štedljiv i udoban

Više od decenije Mercedes-Benz Sprinter predvodi klasu dostavnih i kombi vozila u Evropi. Sprinter je ekonomski najisplativije vozilo na period od nekoliko godina– kroz nisku potrošnju goriva, dugačak servisni interval i visoku rezidualnu vrednost, odnosno onu vrednost koju dobijete za svoje polovno vozilo. Kupci su prepoznali da je Sprinter najpovoljniji izbor među konkurencijom a sam za sebe govori kada je kvalitet u pitanju.

Njegov emotivan dizajn predstavlja besprekornu mešavinu oblika i namene i podstiče apetit za inovativnom i praktičnom tehnologijom ispod površine. Udobnost je važan segment kod dostavnog vozila, pa Sprinter i na ovom polju ima prednost zbog svojih standardno opremljenih električnih podizača prozora i centralne brave sa daljinskim upravljanjem, infracrvenim prepoznavanjem i fluktuirajućim kodom. Veoma je interesantan koncept enterijera sa još boljom ergonomijom i znatno povećanje prostora za odlaganje unutar kabine vozača.

Ovo je još jedna oblast gde se Sprinter izdvaja od konkurencije. Isto važi za veliki broj novih individualnih opcija koje predvodi inovativni sistem ulaska, Keyless Entry Slide. Ovaj sistem obezbeđuje automatsko zaključavanje i otključavanje svih vrata i automatsko otvaranje i zatvaranje kliznih vrata.