Novi WiFi modeli NORVEŠKIH radijatora

Rovex inženjering d.o.o. – Pametno grejanje za 21. vek

Savremeni način života zahteva nove moderne i fleksibilne načine grejanja.
Od savremenog sistema grejanja ne zahteva se samo da greje prostor već i da preti ritam života naše porodice, firme i da u skladu sa time optimalno koristi energetske resurse.

ROVEX Inženjering, zajedno sa svojim partnerom ADAX AS iz Norveške, prati zahteve savremenog stanovanja. Iz godine u godinu na tržištu Skandinavije i Srbije pojavljuju se novi modeli Norveškog radijatora.

Pametna generacija ADAX NEO WiFi norveških radijatora objedinjuje zahteve energetski efikasnog grejanja, modernog dizajna, funkcionalnosti i savremenih komunikacionih sistema.

Pametni mobilni telefon odavno više nije samo uređaj koji služi za telefoniranje. Nova generacija Norveških radijatora ADAX NEO WiFi omogućava Vam da preko aplikacije na Vašem mobilnom telefonu imate stalnu kontrolu temperature u Vašem stanu ma gde se nalazili.

Instalacijom besplatne android ili i-phone aplikacije na Vašem telefonu možete lako i jednostavno da vidite trenutnu temperaturu u svakoj od prostorija Vašeg stana i da u svakoj prostoriji podesite temperaturu koju želite. Jednostavno možete da programirate Vaš sistem grejanja u skladu sa vašim ritmom života i životnim navikama, a ukoliko dođe do bilo kavih promena jednostavno da promenite program.

Odlazite na odmor, nije neophodno da grejete vaš prostor, jednostavno programirajte temperaturu na Vašem radijatoru da ne trošite uzalud energiju a da se istovremeno zaštitite da Vam se instalacije ne zamrznu. Ne postoji više problem – zaboravili smo da isključimo grejanje kada smo žurili na odmor, uzmite Vaš mobilni telefon i isključite grejanje ili ga podesite na režim koji želite.

Vraćate se sa odmora ili odlazite na vikendicu, ne želite da vas dočeka hladna kuća, podesite temperaturu koju želite da imate kada dođete kući na Vašem telefonu i topao dom Vas očekuje. Najsavremenija tehnološka rešenja na polju telekomunikacija i elektronike našla su se u našim Norveškim radijatorima. Nekada ste da bi se ugrejali morali da zapalite šibicu, danas je dovoljan jedan klik na vašem pametnom telefonu.

ROVEX Norveški radijatori se uklapaju u različite tipove enterijera i garantuju udobnu toplinu doma uz optimalnu potrošnju energije.

Rovex logo

ROVEX INŽENŽENJERING d.o.o.
A: Đorđa Stanojevića 11b, lokal 7, 11070 Novi Beograd
T: +381 11 785 68 33 • +381 11 311 52 08
W: www.rovex.rs • E: prodaja@rovex.co.rs

Prethodni tekstRubio Monocoat LED ulje – U dosluhu sa prirodom
Sledeći tekstAHT najnovija tehnologija – umesto žice, ultratanka grejna amorfna traka