Slog riblje kosti u raznim materijalima i veličinama

Herringbone podovi – Odaberite svoj stil već danas

Svaki pod predstavlja pravu definiciju jedinstvenosti, upravo kao što je i svako stablo od kojeg pod dolazi jedinstveno. Profinjenost i netaknuta prirodnost kojom zrače, pružaju mogućnost velikog izbora površinskih obrada, što će Vašem domu dati elegantan ton i svevremenski izgled.

Jedinstveni slavonski hrast iz najveće evropske celovite šume hrasta lužnjaka, sa stogodišnjom prosečnom starošću svakog pojedinog drveta, pridonosi vrhunskom kvalitetu poda. Svojom prirodnom lepotom, snažnim karakterom i toplim tonovima, izvrsno će se uklopiti u bilo koji prostor Vašeg doma.

Prateći zahteve tržišta, trendove u dizajnu enterijera, razvijamo i unapređujemo našu ponudu, pa tako tržištu nudimo Herrigbone troslojni parket i Herringbone učvršćeni pod unapređen Bjelin patentiranim 5G® klik sistemom uz koji je instalacija brza i jednostavna.

Kreativni načini polaganja poda sve su učestaliji izbor, pogotovo ako želite da naglasite živost i razigranost vlastitog doma te da kroz ovaj upadljivi detalj u svoj dom unesete veselu i pozitivnu notu.

Takve kreacije omogućavaju nam upravo dimenzije podnih letvica koje svojim oblikom kreiraju zanimljivije i upečatljive kreacije poput Herringebone sloga. Našim kupcima uvek nudimo proizvod koji svojim kvalitetom garantuje izdržljivost i dugotrajnost i želimo da oni znaju da odabirom Bjelin parketa biraju ono najbolje.

HERRINGBONE TROSLOJNI PARKET

Sada je moguće spojiti parket uzorka riblje kosti bez upotrebe eksera, lepila ili brušenja i lakiranja.

Uklanjanjem mnogih radno-intenzivnih koraka, poput lepljenja, brušenja ili lakiranja/uljenja površinskog sloja, troškovi postavljanja se smanjuju.

parket
Foto: Bjelin d.o.o / Bjelinov patentirani klik sistem čini instalaciju brzom i lakom

BEZBRIŽNA INSTALACIJA

Nikada nije bilo lakše postaviti parket, niti je bilo brže. Bjelinov patentirani klik sistem čini instalaciju brzom i lakom. Format troslojonog parketa je 345 mm x 69 mm x 14,6 mm.

5G® klik sistem posebno je dizajniran za sigurnu i brzu instalaciju. Ugrađuje se kao plutajući pod na podlozi bez ukucavanja ili lepljenja. Osim parketa uzorka riblje kosti u klasičnom formatu, Bjelin predstavlja i učvršćene drvene podove sa slogom riblje kosti.

Foto: Bjelin d.o.o.

UČVRŠĆENI DRVENI POD HERRINGBONE

Letvice dolaze u većem formatu i od materijala otpornijeg na udarce, a prostoriji daju elegantan i moderan osećaj. Savršeno za veća i prometnija područja!

Veći format (576 mm x 96 mm x 11 mm) daje tradicionalnom uzorku novi, moderniji dizajn.

Sa svojim većim formatom i 5G® klik sistemom bez lepljenja, učvršćeni drveni pod u slogu riblje kosti može se postaviti brže i efikasnije u poređenju sa tradicionalnim parketom istog sloga. Time se skraćuje ukupno vreme postavljanja i smanjuju troškovi.

Za proizvodnju učvršćenog drveta koristi se jedinstvena proizvodna tehnologija Woodura® koja koristi celo drvo kao sirovinu. Takva proizvodnja daje deset puta više površinskog sloja u odnosu na tradicionalne parkete. To znači da se iz šume može izvaditi manje drveća, a dobijate ekološki i izdržljiv drveni pod.

Bjelinovi podovi uvek se proizvode najnovijom tehnologijom naše sestrinske kompanije Välinge Innovation AB kako bi se garantovala apsolutno najbolja i ekološki najprikladnija podna obloga na tržištu!

BJELIN d.o.o. logo

BJELIN d.o.o.
www.bjelin.com

Prodajni predstavnici za Srbiju:

* Vujnović Enterijeri d.o.o.
www.vujnovicenterijeri.rs
* Pinoles d.o.o.
www.pinoles.com