Linije debla na vašem podu

Život nije prava linija. Kompanija Bolefloor proizvodi podove koji se sastoje od zakrivljenih dasaka nastalih tokom njihovog rezanja praćenjem prirodnih linije debla.

Ovakvi podovi približavaju enterijer prirodi, dajući mu jedinstven izgled, bilo da je to enterijer kuće, stana ili radnog prostora. Mogu biti različitih boja i profila, a prave se od nekoliko vrsta drveta: hrasta, trešnje, javora, jasena i oraha.

Bolefloor podovi imaju pored estetskih, i ekološke prednosti. Potrošnja drveta u izradi ovih podova manja je za 20 odsto u odnosu na potrošnju drveta običnog parketa.

Linije debla na vašem podu

Primena podova

Bolefloor kompanija nudi dizajnersko rešenje za stanove, poslovne prostore i maloprodajne objekte. Ovi podovi su prisutni u bilo kom okruženju gde se želi napraviti intimnija i prirodnija atmsfera.

Pod u kuhinji

Tehnologija kompanije

Podovi nisu nastali prirodnim putem. Bolefloor tehnologija kombinuje sisteme skeniranja drveta, i inovativnu optimizaciju algoritama sa softverom razvijenim od strane finskog inženjeringa u saradnji sa Institutom za kibernetiku na Tehnološkom univerzitetu u Talinu.

Sistemi skeniranja procenjuju nesavršenosti poput čvorova.

Proces upravlja i prati svaku drvnu fazu kroz montažu.

Baš kao što je Gutenbergov izum doslovno, oslobodio knjigu iz manastirskih ograničenja, Bolefloor tehnologija čini prirodno zakrivljene daske podova dostupne po ceni neznatno višoj u odnosu na ostale drvene podove.

Grafički prikaz modernog zakrivljenog poda

Jedina ograničenje koje možete imati prilikom odabira poda jeste vaša mašta. Osvežite vaš prostor neuobičajenim podovima poput ovih.

Prethodni tekstFloorplanner software pretstavlja Roomstyler, naredni korak u dizajnu enterijera
Sledeći tekstIzvođač dokazanog kvaliteta – CINCOVIĆ d.o.o.