Floorplanner software pretstavlja Roomstyler, naredni korak u dizajnu enterijera

Od 2007 god. do današnjeg dana holandski početni program Floorplanner pomogao je milionima korisnika da projektuju svoje domove po volji i želji pomoću laganog online softvera. U svom cilju da postane najbolja platforma za planiranje i razvoj objekta u 3D-u, dizajniranje enterijera i sl.

Floorplanner je pokrenuo novi projekat pod nazivom Roomstyler: Softver kome treba da se posluži svako ko renovira ili gradi svoj dom, svi koji traže inspiraciju, ili bi samo da se zabave na ovaj zaista inovativan način.

Softver kome treba da se posluži svako

Sa Roomsyler-om svako može da kreira foto realistične 3D modele enterijera kojeg su postavili. Čak, šta više, Roomstyler sadrži više od 120.000 različitih objekata u svojoj biblioteci.

Roomstyler Newsfeed

I to su sve modeli komada nameštaja, od najomiljenijih komada Ikeinih sofa ili John Lewis kreveta do ekstravagantnih dizajnerskih komada dizajnera kao što su Philippe Starck ili Marcel Wanders.

Konkurs za dizajnere enterijera

Roomstyler takođe možete koristiti kao kolekciju na hiljade dizajniranih prostorija koje su online. Sa aktivnom komunikacijom dizajnera Roomstyler nudi inspiracije svaki dan.

Kolekcija na hiljade dizajniranih prostorija

Od prostranih potkrovlja i tinejdžerskih soba do bašte na krovu i mačo prostorija: sa Roomstyler-om možete kreirati sve.

Bašta na krovu

 

room styler

floor planner

 web sajt : floorplanner