Kupatila za decu

Odrasli vole da imaju kupatilo samo za sebe… zašto ne bi i deca imala svoju vodenu oazu? Laufen Flora-kids nudi upravo takva rešenja…

Švajcarska kompanija Laufen proizvodi opremu za kupatila još od 1892. godine. Nemački dizajner Andreas Dimitriadis je sada, inspirisan detetom u sebi, dizajnirao ova vesela i šarena kupatila samo za decu.

Deca vole sve što je šareno, zato što misle da jarke boje znače zabavu, tako da im je prijatno u takvom okruženju. Pored šarene spavaće sobe, takođe možete urediti šareno kupatilo za svoju decu.

Ovde će se deca osećati opušteno i zadovoljno, tako da će lako pratiti pravila higijene. Kupatilo puno svetlih boja na zidovima, podovima i sa veselim nameštajem, podseća decu na cveće, hranu, voće i njihove ljubimce. Šaren, razigran i maštovit prostor, ovo kupatilo uređeno samo za decu, može da podstakne decu više od njihovih pravih igraonica.

 

Laufen Florakids se takođe može pohvaliti bezbednosnim funkcijama, kao što su zaobljeni uglovi, dečija sedišta za WC šolju i slavine jednostavne za korišćenje. Laufen Florakids radi na tome da nauči decu o higijeni na zabavan način.

Florakids WC šolja, dizajnirana posebno za decu, nema oštre ivice ili uglove. WC sedišta su dostupna u beloj, crvenoj ili zelenoj boji. Sva sedišta imaju mini naslon i mala su u prečniku, tako da se deca ne plaše da će upasti unutra. Ergonomsko sedište takođe omogućava deci koja se navikavaju na nošu da se uhvate za držače sa leve i desne strane sedišta.

 

Florakids lavabo veselog izgleda je savršen za potrebe dece. Posebna veličina slavine olakšava deci da ih dosegnu. Umivaonik može da koristi jedno ili više dece u isto vreme, sa svih strana. Takođe, postoji dovoljno prostora da se na lavabo stave četke, šolje i paste za zube. Njegov zaobljeni oblik bez ivica takođe sprečava prskanje. Umivaonik je dostupan u beloj, crvenoj i zelenoj boji.

Keramičke police i ogledala takođe su dostupni u kolekciji Florakids. Kao kod lavaboa, zaobljeni oblik polica bez ivica sprečava mogućnost povreda, i dostupne su u tri odgovarajuće boje. Police se mogu kombinovati sa lavaboima ili se ugrađuju na zid pojedinačno, a mogu se uklapati i sa drugim policama.

 

Postavljena jedna pored drugih, ogledala u obliku meseca, uz osnovni segment, formiraju komičnu gusenicu, koja može biti i duža ukoliko je to potrebno. Kada se elementi ogledala postave na različitim visinama, sva deca će pronaći ogledalo savršeno za njihovu visinu. Obojene površine ogledala su od veštačkih smola, koje su trajne i izdržljive, što održava boje živim i sprečava da izblede. Zahvaljujući fleksibilnom sistemu za postavljanje, ogledala se takođe mogu okačiti pod bilo kojim uglom. Pošto su stakla na ogledalu čvrsto fiksirana lepkom, nema opasnih krhotina ako se staklo polomi.

 

Od lavaboa u obliku cveta, do daske na WC šolji, koje izgledaju kao neonski zelena zanimljiva masa, Laufen Florakids kupatilo je ispunjeno predivnim dizajnom. U stvari, toliko liči na neko eksentrično mesto iz Alisine zemlje čuda, da deca pomisle da su sišla u potpuno novi svet, kada prvi put uđu u Laufen Flora-kids kupatilo. Vaše dete će se sigurno veseliti ovom kupatilu punom radosti…

Autor teksta: Ana Nešić