Dizajn Koji su najneobičniji podovi?

Koji su najneobičniji podovi?

Šestougaone pločice

Ponekad, za renoviranje enterijera stana ili kuće, nije neophodno uraditi veliki remont… dovoljno je promeniti samo podne obloge…

Podovi drastično menjaju raspoloženje u svakom delu prostorije. Promena podnih obloga može biti samo jedan korak za radikalnu transformaciju. Odabrali smo pet najoriginalnijih ideja kojima možete osvežiti vaš enterijer.

Akvamarin laminat

U kombinaciji sa belim zidovima ovaj pod stvara opuštajuću atmosferu: on dopušta mislima da odlete u smaragdna mora i sumnjive plaže. Takva pokrivenost će takođe ići dobro sa tamnim ili crnim zidovima, posebno u stanu ili kući koja je ukrašena u vintage stilu.

U kombinaciji sa belim zidovima ovaj pod stvara opuštajuću atmosferu
Akvamarin laminat

Parket od cepanica

Ako želite da vam prostorija izgleda prirodno, onda je ovaj pod idealan za vas. Izgledaće savršeno u stanu ili kući sa puno ogledala, stakla i prozora. Takođe je pogodan za domove sa tamnim i svetlim zidovima. Ova vrsta podnih obloga je ekološki i lako se čisti.

Ova vrsta podnih obloga je ekološki i lako se čisti
Parket od cepanica

Pločice i drvo na podu

Šestougaone pločice izgledaju kao da se prolivaju na drvenom podu. One stvaraju laganu “severnu” atmosferu. Ovi podovi će biti praktično rešenje za brzu transformaciju trpezarije, a pločice su takođe lake za održavanje.

Šestougaone pločice izgledaju kao da se prolivaju na drvenom podu
Pločice i drvo na podu

Kamenje i šljunak u podu

Stajanje na podu od šljunka učiniće da se osećate kao da ste u urbanoj džungli okruženi divljom prirodom, brzim rekama i kamenjem. Betonirano kamenje i šljunak će se posebno lepo uklopiti u kupatilu, a služiće i kao odličan “tepih” u hodniku.

Betonirano kamenje i šljunak će se posebno lepo uklopiti u kupatilu
Kamenje i šljunak u podu

Pod od novčića

Srebrni ili bronzani pod? Ovo je lakše nego što izgleda. Jer, u stvari, nije ni pod, već rasejane kovanice. Ovaj estetski i pristupačan pod će se uklopiti u gotovo bilo kojoj kuhinji, kupatilu ili dnevnom boravaku.

Srebrni ili bronzani pod?
Pod od novčića

Izvor: mojenterijer.rs

Prethodni tekstOd industrijskih hala do naših domova – Održavanje i nega dekorativnih podova od betona
Sledeći tekstDrvene kocke za podove – Novi šarm starog i zaboravljenog proizvoda