Kontrola grejanja je u vašim rukama

Ušteda energije i smanjenje emisije CO2 i štetnih gasova jedan je od osnovnih prioriteta celog čovečanstva. Stalna promena načina rada, klime i vremenskih prilika koje se menjaju više puta u toku dana zahtevaju fleksibilne sisteme grejanje. Norveška firma ADAX i Rovex Inženjering u potpunosti su prilagodili modele Norveških radijatora EU standardima uštede električne energije.

Do pre samo dvadesetak godina bilo je jednostavno grejati stambeni i poslovni prostor. Radno vreme je bilo fiksno i bilo je jednostavno koristiti ili obični elektronski ili programabilni termostat sa mogućnošću programiranja 5 ili 7 dana u nedelji.

Način života zahteva nove moderne i fleksibilne sisteme grejanja. Radno vreme je klizno a po potrebi se i menja, veliki broj ljudi radi stalno ili povremeno od kuće. Programirati grejanje u fiksnim ciklusima u cilju uštede električne energije postaje sve teže. Od savremenog sistema grejanja ne zahteva se samo da greje prostor već i da preti ritam života naše porodice ili firme i da u skladu sa time optimalno koristi energiju potrebnu za grejanje.

Sa ADAX NEO WiFi radijatorima imate mogućnost kontrole ne samo temperature putem mobilnog telefona već i potrošnje električne energije u realnom vremenu. Način rada radijatora možete promeniti u svakom trenutku bez obzira gde se nalazite.

Ako radite od kuće prilagodite grejanje Vašeg stana kancelarijskim zahtevima Vaše sobe. Ako morate da menjate način rada o u zavisnosti od zateva posla jednostavno promenite program ili podesite željenu temperaturu.

Besplatna Android ili i-phone aplikacija omogućava Vam da podesite i pratite trenutnu temperaturu u svakoj od prostorija Vašeg stana bilo da je dečja soba ili dnevni boravak koji ste pretvorili u kancelariju.

Rovex inženjering d.o.o. - Norveški radijator
Foto: Rovex inženjering d.o.o., Norveški radijatori

U svakom trenutku imate informaciju koliko je koji radijator potrošio električne energije. Račun za struju sada je pod Vašom kontrolom.

Odlazite na odmor, nije neophodno da grejete vaš prostor, jednostavno kažite vašem radijatoru da odlazite na odmor i kada se vraćate da bi Vas dočekao topao stan ili kuća. Ne postoji više problem zaboravili smo da isključimo grejanje kada smo žurili na odmor, uzmite Vaš mobilni telefon i isključite grejanje ili ga podesite na režim koji želite.

ADAX NEO WiFi i ADAX NEO BASIC I ADAX ECO BASIC norveški radijatori u potpunosti zadovoljavaju zahteve energetski efikasnog grejanja i ECO Design standarda. Svi modeli imaju mogučnost nedeljnog programiranja, detekciju otvorenog prozora i funkciju adaptibilnog starta grejanja.

Duži boravak u zatvorenom prostoru uz intenzivno grejanje uvek dovodi do smanjenja kiseonika i gomilanja virusa i bakterija tako da je preporuka da se prostori češće provetravaju. Kada provetravate prostor normalno je da temperatura u prostoru naglo padne i da radijator ne može da pogne podešenu temperaturu na termostatu i troši maksimalnu energiju. Radijator detektuje da je prozor otvoren i isključuje grejanje, kada zatvorite prozor i termika prozora se stabilizuje radijator se vraća na normalni režim rada.

Rovex Inženjering d.o.o. ADAX NEO WiFi
Rovex Inženjering d.o.o. ADAX NEO WiFi

Nova generacija ADAX NEO Norveških radijatora je bez sumnje jedan od najboljih radijatora na tržištu ne samo energetski efikasan već i više puta nagrađivan za izuzetan dizajn. Elegantan i tanak dizajn, 5 godina garancije i ekonomičnost čine ovaj proizvod liderom električnog grejanja. Mnogi su kopirali dizajn praveći slične grejne uređaje, ali nisu postigli isti kvalitet i nemaju petogodišnju garanciju. (Ono o čemu uvek treba voditi računa).

Rovex logo

ROVEX INŽENŽENJERING d.o.o.
A: Bulevar Crvene Armije 11b lokal 7,  Novi Beograd, Bellville
T: +381 11 785 68 33 • +381 11 311 52 08
W: www.rovex.rs • E: prodaja@rovex.co.rs