Optimalno rešenje za vaš dom

Podno grejanje je trend koji nezaustavljivo osvaja i naše prostore, pre svega zbog vrhunskog ugođaja ravnomerno raspoređene toplote, odsustva grejnih tela u prostoru i uštede energije i novca.

Sistem vodenog podnog grejanja je najekonomičniji jer je za efikasno zagrevanje prostora dovoljna niža temperatura vode, u odnosu na temperaturu neophodnu za radijatorske sisteme, čime se smanjuje potrošnja energije, a samim tim i iznos novca koji izdvajate za grejanje.

Štedljivi grejni sistemi HIDROTEK
Štedljivi grejni sistemi HIDROTEK

Štedljivi grejni sistemi postaju sve popularniji, budući da je cena struje, gasa i čvrstih goriva u konstantnom porastu. Toplotne pumpe nameću se kao prvi izbor sve većem broju potrošača u razvijenim zemljama, pre svega zbog visoke energetske efikasnosti, komfora, nižih troškova eksploatacije i povoljnijeg uticaja na životnu sredinu. Kako je najavljeno i građani Srbije će već od ove godine moći da se prijave za subvencije za energetsku efikasnost, kako bi zamenili peći na ugalj i mazut sistemima koji koriste energente neškodljive po zdravlje i životnu sredinu.

Podno grejanje Rehau i vazdušne toplotne pumpe Daikin Altherma pokazali su se kao optimalno rešenje za grejanje objekata porodičnog stanovanja. One su pristupačne, lake za instalaciju i održavanje i drastično snižavaju cenu troškova grejanja. Pored toga, one su „zelena“ alternativa kotlovima na gas i čvrsta goriva. Podno grejanje i vazdušne toplotne pumpe su zapravo „win-win“ kombinacija. One koriste vazduh kao glavni izvor energije, uzimajući iz njega energiju (čak i kad je vrlo hladno) i konvertujući je u toplotu za vaš dom.

Značajne su prednosti toplotnih pumpi i podnog grejanja:

– niži troškovi grejanja i održavanja
– upotreba obnovljivih i besplatnih izvora energije
– visoka energetska efikasnost i smanjeno zagađenje
– dugotrajnost.

HIDROTEK je firma specijalizovana je za ugradnju podnog grejanja i toplotnih pumpi, u saradnji sa proizvođačima najkvalitetnije opreme Daikin (Japan) i Rehau (Nemačka). Za sva pitanja u vezi savremenih sistema grejanja i hlađenja kontaktirajte nas mejlom ili pozovite telefonom.

HIDROTEK d.o.o.
Ruža 13A, 11000 Beograd
T. +381 63 397 300
kontakt@hidrotek.rs
www.hidrotek.rs

Prethodni tekstRešetka sa longitudinalnim rebrima
Sledeći tekstANKETA: Kada bi ponovo birali pod za svoj dom, to bi bio…