Ostalo Optimalno rešenje za vaš dom

Optimalno rešenje za vaš dom

vazdušne toplotne pumpe Daikin Altherma pokazali su se kao optimalno rešenje za grejanje objekata

Podno grejanje je trend koji nezaustavljivo osvaja i naše prostore, pre svega zbog vrhunskog ugođaja ravnomerno raspoređene toplote, odsustva grejnih tela u prostoru i uštede energije i novca.

Sistem vodenog podnog grejanja je najekonomičniji jer je za efikasno zagrevanje prostora dovoljna niža temperatura vode, u odnosu na temperaturu neophodnu za radijatorske sisteme, čime se smanjuje potrošnja energije, a samim tim i iznos novca koji izdvajate za grejanje.

Štedljivi grejni sistemi HIDROTEK
Štedljivi grejni sistemi HIDROTEK

Štedljivi grejni sistemi postaju sve popularniji, budući da je cena struje, gasa i čvrstih goriva u konstantnom porastu. Toplotne pumpe nameću se kao prvi izbor sve većem broju potrošača u razvijenim zemljama, pre svega zbog visoke energetske efikasnosti, komfora, nižih troškova eksploatacije i povoljnijeg uticaja na životnu sredinu. Kako je najavljeno i građani Srbije će već od ove godine moći da se prijave za subvencije za energetsku efikasnost, kako bi zamenili peći na ugalj i mazut sistemima koji koriste energente neškodljive po zdravlje i životnu sredinu.

Podno grejanje Rehau i vazdušne toplotne pumpe Daikin Altherma pokazali su se kao optimalno rešenje za grejanje objekata porodičnog stanovanja. One su pristupačne, lake za instalaciju i održavanje i drastično snižavaju cenu troškova grejanja. Pored toga, one su „zelena“ alternativa kotlovima na gas i čvrsta goriva. Podno grejanje i vazdušne toplotne pumpe su zapravo „win-win“ kombinacija. One koriste vazduh kao glavni izvor energije, uzimajući iz njega energiju (čak i kad je vrlo hladno) i konvertujući je u toplotu za vaš dom.

Značajne su prednosti toplotnih pumpi i podnog grejanja:

– niži troškovi grejanja i održavanja
– upotreba obnovljivih i besplatnih izvora energije
– visoka energetska efikasnost i smanjeno zagađenje
– dugotrajnost.

HIDROTEK je firma specijalizovana je za ugradnju podnog grejanja i toplotnih pumpi, u saradnji sa proizvođačima najkvalitetnije opreme Daikin (Japan) i Rehau (Nemačka). Za sva pitanja u vezi savremenih sistema grejanja i hlađenja kontaktirajte nas mejlom ili pozovite telefonom.

HIDROTEK d.o.o.
Ruža 13A, 11000 Beograd
T. +381 63 397 300
kontakt@hidrotek.rs
www.hidrotek.rs

Prethodni tekstRešetka sa longitudinalnim rebrima
Sledeći tekstANKETA: Kada bi ponovo birali pod za svoj dom, to bi bio…