Kompanija ACO predstavila svoj odgovor na potrebe savremenog tržišta

U BelExpocentru, u Beogradu, danas je završen deveti po redu Sajam Voda.

Neprestano pogoršavanje stanja okoline i povećanje broja potrošača, zahteva da vodovodna preduzeća, kao i država i lokalna samouprava, učine dodatne napore za obezbeđenje dovoljnih količina pitke vode potrebnog kvaliteta. Postizanje ovih ciljeva moguće je kroz veće angažovanje na regulisanju zaštite okoline i izvorišta, kao i kanalisanju i prečišćavanju otpadnih voda. O važnosti ove teme govori i činjenica da je o tome bilo reči i prvog dana, u okviru Foruma Voda, uz predavanja više izuzetnih inostranih i domaćih eksperata, koji su iznosili svoje stavove i predloge.

Bio je ovo 9. Sajam voda

Upravo uvako značajne teme privukle su kao izlagača i kompaniju ACO. Ona se i ove godine predstavila na Sajmu Voda u Beogradu, koji tradicionalno okuplja proizvodjače i distributere opreme, predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih preduzeća, lokalnih samouprava i javnih komunalnih preduzeća.

Izložbeni prostor kompanije Aco

„Kao vodeća internacionalna kompanija u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata, ACO je predstavio neke od svojih dobro poznatih sistema od odnjavanja, kao i nekoliko novih proizvoda kao odgovor na potrebe savremenih projekata. Takodje, ovaj sajam je i prilika za razmenu iskustava i razvoj novih trendova u oblasti upravljanja vodama, što je za kompaniju ACO izuzetno važno.

“Mi štitimo ljude od vode i vodu od ljudi”

Osvrćući se na jedan od slogana kompanije – “Mi štitimo ljude od vode i vodu od ljudi”, ističemo važnost tog resursa i sistemskog pristupa u upravljanju vodama“, rekla je za naš portal Jelena Andrić Grafakos, direktorka kompanije ACO u Srbiji i Crnoj Gori.

Časopis „Podovi“ bio je jedan od predstavnika medija koji je imao prilike da se uveri koliko pažnju privlači rad ove kompanije i koliki doprinos oni svojim proizvodima daju u ovom polju građevinarstva.

www.aco.rs

ACO
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs