Kompanija ACO – Hvala što ste bili sa nama na Sajmu Voda 2019.

Hvala što ste i ove godine bili sa nama na Sajmu Voda 2019.

Imali smo zadovoljstvo da vam predstavimo ACO LipuSmart separator masti nove generacije, o kome se možete dodatno informisati na sledećem LINKU

Kao primer uspešne saradnje u okviru prehrambene industrije predstavili smo jednu od naših referenci – craft @pivarainat koja je našim gostima upriličila degustaciju piva, čime smo ulepšali trenutke zajedničkog druženja tokom ove manifestacije.

www.aco.rs

ACO 
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstPolovni laptopovi, šta izabrati u 2022
Sledeći tekstBALKANIA CERAMICS Više od onoga što ste očekivali
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.