Hakwood je ponosni sponzor projekta San Francisco Decorator Showcase House

Treću godinu zaredom Hakwood je ponosni sponzor projekta San Francisco Decorator Showcase House. Više od 20 vrhunskih dizajnera enterijera i pejzaža završilo je transformisanje 27 različitih prostora za 43. po redu San Francisco Decorator Showcase House. Virtuelne ture su sada dostupne online.

Pokrenuta virtuelna tura!

Prve virtualne ture San Francisco Decorator Showcase House uključuju i sveobuhvatan video obilazak kuće i uređenih prostora, kao i interaktivnu 3D turu sa linkovima ka intervjuima sa dizajnerima i dr.

virtualne ture San Francisco Decorator Showcase House
Hakwood je postavio temelje u proizvodnji dvoslojnih podova

Kuća u mediteranskom stilu ima tri nivoa, uključujući pet spavaćih soba, pet i po kupatila, prostor za zabavu i čitanje, vinski podrum i optimalan raspored prostorija kako za život u zatvorenom tako i na otvorenom prostoru.

Podovi Hakwood iz kolekcije Authentic u završnoj obradi Valor mogu se videti na čitavom glavnom nivou kuće u slogu riblja kost kao i u širokim, dugačkim daskama na gornjem i donjem nivou.

Hakwood je postavio temelje u proizvodnji dvoslojnih podova, kao i standarde za podove velikog formata. Gornji sloj drveta prianja na najkvalitetniji brezov sper iz čega proizilazi dimenziono stabilni proizvod.

virtualne ture San Francisco Decorator Showcase House
Hakwood dvoslojni pod

Hakwood dvoslojni pod ima izgled punog drveta, nudi visoku fleksibilnost prilikom postavke, svojstvenu višeslojnim podovima kao i vrhunsku stabilnost, trajnost i postojanost. Dvoslojni pod je dostupan u formi dasaka velikog formata.

Ove virtualne ture će vas inspirisati! Podelite sa drugima vesti o prvim virtuelnim obilascima San Francisco Decorator House Showcase kuće!

Posetite www.decoratorshovcase.org za više detalja, uključujući informacije o kartama za virtuelne obilaske. Molimo vas da nas kontaktirate za opšte informacije o Hakwoodu ili za posebne potrebe projekta!

www.magicfloor.rs
MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
tel.: +381 11 26 64 884 • +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rs • www.magicfloor.rs

Prethodni tekstREČ STRUČNJAKA: Glamurozna podna obloga
Sledeći tekstACO ProTunnel – Monolitni kanali za odvodnjavanje u tunelu Lipak