Pravo drvo, ali jače – Bjelin Woodora® drvo

„Bjelin je uzbuđen što će se susretati sa kupcima i dobavljačima tokom BAU-u sajma“, rekao je Dominik Birt, direktor prodaje i marketinga u Bjelinu. „Demonstriraćemo inovativne tehnologije ugrađene u naše podove Bjelin i predstavićemo naš asortiman podnih obloga koji tek treba da bude otkriven, sa svežim dizajnom i formatima.“

Ojačano Woodora® drvo je tri puta tvrđe od originalnog drvenog poda, a istovremeno pruža osećaj pravog drveta. Održivost je ključna kada se proizvode Bjelinovi skandinavski dizajnirani podovi, a zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Woodora® kompanije Välinge Innovation – revolucionarnom rešenju – može se proizvesti 10 puta više podnih obloga od iste količine drveta kao i tradicionalni podovi. Sav otpad se takođe reciklira, tako da je to pobeda za životnu sredinu i kupce. Idealni za svakodnevno habanje modernog domaćinstva, Bjelinovi podovi od čvrstog drveta su otporni na vodu i ogrebotine, tako da su zaista dugotrajni. Takođe se mogu prilagoditi za komercijalne sektore, a nagrađivani asortiman komercijalne klase 33 je najnoviji dodatak.

Ovi podovi ispunjavaju jedinstvene zahteve svih komercijalnih prostora – bilo u hotelu, restoranu, kafiću ili prodavnici. Dostupni u širokom spektru formata, dizajna i boja, ovi podovi od 100% pravog drveta su super jaki, ali su prirodno lepi.

Bjelin OakNature MineralGrey podna obloga
Bjelin OakNature MineralGrey podna obloga / foto: Bjelin

Zašto su izuzetno široke i ekstremno dugačke podne daske od čvrstog drveta tako popularne?

Izuzetno velika dužina i širina čini da se ove daske brže i lakše postavljaju, a vizuelno čine da prostorija izgleda veća i manje pretrpana. Instalacija je olakšana sa patentiranim 5G Dry® sistemom podnog polaganja iz Bjelinove sestrinske kompanije, Välinge Innovation. Ovo rešenje znači da podne daske ne treba da se zakucavaju ili lepe, već sve jednostavno klikne na svoje mesto. Zbog širine, vidljivo je i više teksture, a ova osobina dodaje karakter prostoru i čini da podovi izgledaju prirodnije. – odgovara Bjelin.

BJELIN d.o.o. logo

BJELIN d.o.o.
www.bjelin.com

Prodajni predstavnici za Srbiju:

* Vujnović Enterijeri d.o.o.
www.vujnovicenterijeri.rs
* Pinoles d.o.o.
www.pinoles.com