SAGA DRVO- novo u ponudi: fabrički lakiran ili uljen pod

Saga drvo je, već više od dve decenije, jedan od najrenomiranijih proizvođača visoko kvalitetnih parketa i brodskih podova u Srbiji. Našu reputaciju smo izgradili zahvaljujući kontstantnoj i strogoj kontroli kvaliteta, pažljivom izboru sirovine, striktnom vođenju proizvodnog procesa i ispunjavanju rokova isporuke sa ciljem da zadovoljimo visoka očekivanja naših klijenata.

Saga Drvo: Hrast četkan selekt belo ulje
Saga Drvo: Hrast četkan selekt belo ulje

Naši kontrolori kvaliteta specijalizovani za oblast prerade drveta nadgledaju svaku fazu proizvodnje, od sirovinskog materijala do finalnog proizvoda što garantuje ujednačen kvalitet proizvoda. Kompletan proizvodni proces je u potpunosti usklađen sa najvišim zahtevima tržišta Evropske unije. Sirovina se dobija iz obližnjeg regiona, koji je poznat po kvalitetu hrastovih trupaca.

Saga Drvo: Pareni bagrem
Saga Drvo: Pareni bagrem

Posebnu pažnju smo usmerili na zaštitu životne sredine imajući u vidu da je sirovina koju koristimo u proizvodnom procesu strogo kontrolisanog porekla i da potiče iz šuma kojima se gazduje na održiv način. Svi naši proizvodi, a posebno brodski pod hrasta, jasena, graba i parenog bagrema, većinom su namenjeni izvozu u evropske zemlje.

Saga Drvo: Hrast četkan selekt belo ulje
Saga Drvo: Hrast četkan selekt belo ulje

Naši proizvodni kapaciteti su locirani u Staroj Pazovi gde se nalazi i prodajni salon. Pored ovog imamo i drugi prodajni salon koji se nalazi u prizemlju Sava Centra (ulaz u nivou parkinga). Proizvodni pogon u Staroj Pazovi zauzima 14.000 m², a proizvodne hale pokrivaju 4.500 m². Trenutno zapošljavamo 90 kvalifikovanih i dobro obučenih radnika.

Novom linijom za proizvodnju brodskih podova dostigli smo veliku produktivnost. Finalni (gotov) proizvod završno obrađen uljem ili lakom u skladu sa Vašim željama je odmah po isporuci spreman za ugradnju i ekspoloataciju.

Povećanje proizvodnje podova od drveta prate adekvatni sušarski kapaciteti koji su sada na nivou 650 m³ u jednom ciklusu sušenja. Kompletan proces sušenja je automatski vođen i kontrolisan uz stalan nadzor naših stručnjaka zaduženih za sušenje drveta.

Saga Drvo: Hrast četkan selekt belo ulje
Saga Drvo: Hrast četkan selekt belo ulje

Od novog programa s ponosom predstavljamo farbrički lakiran ili uljan pod, za upotrebu u spoljašnjim ili unutrašnjim uslovima, površinski obrađen nemačkim uljem ili nemačkim lakom. Svi naši podovi su od punog drveta ili sirovine kojom se održivo gazduje, na vama je samo da izaberete boju i vrstu drveta, ostalo je na nama.

Srećnu i uspešnu 2017. želi vam

www.sagadrvo.rs

SAGA DRVO d.o.o.

Prodajni salon
Milentija Popovića 9, 11070 Novi Beograd [Sava Centar]
T. +381 11 3111 700

Prodajni salon i proizvodnja
Kamenjareva 29, 22300 Stara Pazova
T. +381 22 310 674

www.sagadrvo.rs
office@sagadrvo.rs