Divne vesti iz Ceramix projecta

Zahvaljujući veoma uspešnoj saradnji sa najekskluzivnijom fabrikom Sant Agostino „Ceramix project“ u narednom periodu za određene serije ovog proizvođača ostvario je nagradni popust koji će se znatno odraziti na konačnu cenu njihovih pločica.

Naime, radi se o serijama „Light“ 20x60cm koju karakterišu neverovatni trodimenzionalni dekori,ručno rađeni mozaici i velikii broj bordura. Zatim tu je i serija „Top color „14x56cm u 8 boja ,bordure su od čistog stakla ili metala i kao najeksluzvinju pogodnost navodimo seriju „I Legni“, radi se o granitnoj keramici izuzetne lepote rađenoj digitalnom tehnikom koja imitira u potpunosti drveni parket.

Dimenzije  su 15×60,11×90; 15×90,22×90 cm.Veliki izbor boja i fantastični stepenišni završni komadi. Idealno je za uređenja dvorišta, terasa i staza. Veoma je interesantna serija Porphir, a više o svemu se možete informisati na našem sajtu www.ceramixproject.com

Proizvodi Ceramix projecta se izdvajaju svojim klasičnim i luksuznim stilom namenjenimuređenju stambenih objekata, prodavnica i hotela koji žele da ostave neponovljiv estetski utisak.

Ono što posebno izdvaja Ceramix project od drugih je potpuno posvećivanje svojim klijentima u posebno dogovorenim individualnim terminima gde u prijatnoj atmosferi klijenti i arhitekte uvek mogu dobiti sve potrebne informacije, punu pažnju i potpunu asistenciju osoblja firme, kao i punu podršku italijanskih partnera u optimalnoj realizaciji njihovih ideja.

Ceramix Project d.o.o.